SEGRE

TENIS TAULA SUPERDIVISIÓ

El CTT Borges aconsegueix a Irun el tercer triomf a la Lliga

L’equip lleidatà venç en un gran partit per 0-4 i es manté invicte

Un dels partits disputats ahir a Irun.

Un dels partits disputats ahir a Irun.CTT BORGES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CTT Borges Grup Vall es manté invicte a la Superdivisió masculina de tenis taula, al firmar ahir una gran victòria per 0-4 a la pista de l’Irun Leka Enea, en partit ajornat corresponent a la sisena jornada de la Lliga. Els lleidatans van jugar a un gran nivell, amb aquest resultat i després de sumar tres victòries i dos empats, l’equip de la capital de les Garrigues se situa tercer i encara amb un partit menys, el que ha de jugar a San Sebatián de los Reyes, de la quarta jornada, i que es disputarà el pròxim dia 30.

El Borges Grup Vall va aconseguir ahir una victòria còmoda amb el cinquè classificat. El primer duel va ser el més disputat, però el punt va caure del costat lleidatà, cosa que va començar a decantar el partit. Joan Masip va derrotar el suec Hampus Ke Hannes Soderlund per 2-3, fet que va reforçar la moral de l’equip. Els parcials van ser d’11-7, 11-6, 9-11, 10-12 i 2-11, en un partit molt emocionant, en el qual el jugador del Borges va haver de remuntar dos sets. Més còmode va resultar el 0-2, ja que Marc Duran no va donar opció a Jaime Vidal, al qual va derrotar per 0-3 amb parcials de 7-11, 9-11 i 4-11.

L’Irun Leka Enea estava contra les cordes, necessitava reaccionar, però Oriol Monzó no ho va permetre. El tercer punt també va ser per als lleidatans. Monzó va derrotar Endika Díez per 1-3, amb parcials d’11-7, 6-11, 7-11 i 7-11. El punt definitiu que col·locava el 0-4 el va aconseguir Marc Duran, que va superar Soderlung per 1-3 (11-6, 7-11, 4-11 i 10-12).

Al CTT Borges els espera ara un doble compromís. Aquest divendres amb el Vilagarcía en Lliga i dissabte contra l’Istres, a l’ETTU. Tots dos es disputaran a la seua pista.

tracking