SEGRE

GOLF COMPETICIÓ

Pigem i Cuartero jugaran l'any que ve el Challenge

Carlos Pigem i Emilio Cuartero.

Carlos Pigem i Emilio Cuartero.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els lleidatans Carlos Pigem i Emilio Cuartero jugaran l’any que ve el Challenge Tour, com una Segona divisió del golf europeu (tot i que hi ha tornejos en altres continents), al quedar-se sense targeta del European Tour.

En el cas de Pigem, que va fer història aquest any al ser el primer lleidatà a competir al màxim circuit europeu i, a més, per mèrits contrets a l’Asian Tour, no va poder mantenir la targeta malgrat jugar la Final de l’Escola. Va passar les semifinals, amb patiment i remuntada inclosa, però a la final ja no va poder superar el tall després d’unes males primeres jornades.

Carlos no va poder mantenir la targeta del European Tour i Emilio no la va poder obtenir

“Fa un any i mig que no jugo bé”, se sincera Pigem, que té com a nou entrenador Nacho Garrido. “En algunes ocasions m’ha salvat el joc curt, però és evident que la temporada no ha estat bona”, explica abans de competir des de demà dijous al Honma Hong Kong Open Amundi, un torneig de l’Asian Tour, però compartit amb el European Tour, que obre temporada 2018-19 precisament amb aquest campionat. Pigem tindrà posteriorment cites a illa Maurici, Sud-àfrica i Indonèsia i només resultats molt brillants podrien permetre-li, a tot estirar, seguir a l’Asian Tour, on s’havia consolidat en els últims anys, quan havia arribat a guanyar fins i tot un torneig.

Per la seua banda, Emilio Cuartero sí que va superar el tall a la Final de l’Escola, però es va quedar també sense targeta del European Tour. Cuartero ja s’ha bregat en el Challenge Tour en els últims anys i espera al calendari el 20 de desembre per planificar. “Intentaré agafar tots els tornejos que siguin a Europa i a veure com va”, va assenyalar.

Carlos Pigem i Emilio Cuartero.

Carlos Pigem i Emilio Cuartero.SEGRE

tracking