FUTBOL SALA COMPETICIÓ

Catalunya perd amb Argentina al Mundial

Jordi Castejón dóna instruccions als jugadors en un descans.

La selecció catalana sub-20 va perdre el segon partit del Mundial de l’AWF, en què va plantar cara a la campiona l’Argentina (2-1). Els sud-americans es van avançar a tres minuts del descans i Catalunya va aconseguir empatar al minut 32 amb un gol d’Adrià de Castro. Tanmateix, poc després Argentina va tornar a avançar-se en el marcador. L’equip de Jordi Castejón va disposar d’un doble penal per tornar a empatar, però Gibert no va poder transformar-lo en el 2-2.

A l’altre partit del grup, les seleccions de Marroc i Bolívia van empatar (3-3), per la qual cosa Catalunya manté la segona plaça. La selecció tenia previst enfrontar-se aquesta passada matinada a Marroc en l’última jornada de la fase.