SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Rafinha assegura que vol quedar-se i que el seu pare es va equivocar

“Hi estic totalment compromès”, va manifestar

Rafinha durant l’entrenament d’ahir de l’equip blaugrana.

Rafinha durant l’entrenament d’ahir de l’equip blaugrana.FCBARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rafinha va assenyalar ahir que està “totalment compromès” amb el Barça i va lamentar les declaracions del seu pare, obrint la possibilitat de sortir al gener. “Sóc jugador del Barça. Estic totalment compromès amb el Barça i qui em coneix sap que no sóc de fer declaracions públicament. Si no em convoquen, l’endemà sóc el primer que correrà més, a esforçar-se més, i són els valors que m’ha ensenyat el meu pare”, va dir el jugador blaugrana. Per això, va reprendre en part el seu pare, Mazinho, qui a Galicia Sport va assenyalar que havia de jugar molt més i que era “de bojos” la seua situació al Barça. “És una cosa de bojos, no s’entén res. Només l’entrenador sap el que té o no té. Li hem de buscar una sortida perquè aquí el té molt complicat”, va manifestar l’exfutbolista i pare de Rafinha.

“Les seues declaracions són equivocades perquè són els valors que m’ha ensenyat per estar aquí. He passat per tot en el Barça i l’important és donar-ho tot i esforçar-s’hi. El meu cap està en el Barça i a donar-ho tot, i voler jugar el màxim possible”, va recalcar en aquest sentit Rafinha.

El pare de Rafinha va dir que la seua situació “és de bojos” i que “caldrà buscar una sortida al gener”

Sobre la possible tornada de Neymar es va mostrar encantat. “Sense cap dubte. És un dels millors jugadors del món, estaria encantat que Neymar tornés”, va assenyalar. No obstant, va dir que no és un tema recurrent al vestidor. “No, no és una cosa que parlem al vestidor. I no he parlat amb ell d’aquest tema”, va matisar. Sí que va ser més clar sobre Dembélé, al centre mediàtic per la seua incompareixença a un entrenament i per haver arribat tard al Camp Nou en el duel contra el Betis. “Jo el veig compromès, als entrenaments ho demostra, i per a mi és l’important”, va dir el futbolista.

tracking