VOLEIBOL PRIMERA DIVISIÓ

Derrota ajustada del Balàfia davant l'Encamp

Els jugadors del Balàfia i de l’Encamp, ahir en una acció del partit.

Els jugadors del Balàfia i de l’Encamp, ahir en una acció del partit.AMADO FORROLLA

El Rodi Balàfia va caure ahir al pavelló Juanjo Garra davant de l’Encamp (2-3), segon classificat de la Primera Divisió. A excepció del primer set (16-25), en el qual els lleidatans van anar a remolc i en què els va costar entrar en el partit, el Balàfia va ser molt encertat, sobretot en defensa, i va tenir com a principal referent Tremosa, a partir del qual el partit es va anar decidint amb parcials molt ajustats que finalment, en el cinquè, van decantar la balança cap als visitants.

Els lleidatans es van posar al davant després del segon i tercer parcial (25-23 i 25-20, respectivament), però l’Encamp va aconseguir l’empat en un quart set molt disputat, en què el Balàfia va acusar el cansament (22-25), i va forçar el cinquè, en el qual es va imposar per 11-15 i es va emportar la victòria.