FUTBOL

Victòria i lideratge per al Lleida

Derrota per 3-2 el Sabadell i se situa primer a la Lliga empatat amb l’Hèrcules

Victòria i lideratge per al LleidaJORDI ECHEVARRIA

El Lleida s’ha situat líder del seu grup de Segona divisió B després de derrotar aquesta tarda al Sabadell en el Camp d’Esports per 3-2. Els tres punts sumats li permeten superar el Villarreal B, que n’ha perdut 2-0 en el camp de l’Ebre i estan empatats ara a 27 punts amb l’Hèrcules, segon per l’average.

El Lleida ha jugat un bon partit, en el qual ha mantingut la seua efectivitat en atac i a més a més ha hagut de remuntar el marcador, ja que ha estat el Sabadell el primer en marcar. Després d’una primera ocasió clara de Juanto Ortuño (19'), en el minut 23 ha arribat el 0-1 anotat per Felipe Sanchón.

Juanto Ortuño ha pogut empatar tres minuts després, però sí que ho ha fet en el 35, firmant l’1-1 amb una gran rematada. Dos minuts després un penal a Cano l’ha aprofitat Pedro Martín per marcar el seu desè gol amb l’equip i firmar el 2-1 (37'), amb el qual s’ha arribat al descans.

En la segona part ha tornat a marcar Juanto Ortuño, que ha firmat el 3-1 en el minut 70, tot i que el Lleida ha hagut de patir fins al final, ja que Coch ha posat el 3-2 en el 77. Al final no hi ha hagut més gols i el Lleida encadena la seua quarta jornada sense perdre i se situa líder. Diumenge visitarà el Peralada.