Stuani celebra amb els companys el segon gol contra l’Espanyol, ahir a l’RCDE Stadium.EFE

Christian Stuani, autor de dos dels tres gols del Girona davant de l’Espanyol i nou pitxitxi de la Lliga, va colpejar ahir amb contundència els blanc-i-blaus, que van perdre el primer partit a casa. Al minut 6, Stuani ja havia col·locat el 0-2 al marcador, un resultat que va condemnar l’Espanyol, malgrat que va retallar distàncies al minut 74 amb un gol de Borja Iglesias, però al 90, Doumbia va confirmar amb l’1-3 la victòria del Girona, que no ha perdut a domicili aquesta temporada, i el seu consegüent acostament a la zona noble de la taula. Stuani va rematar de cap una centrada de Carles Planas per firmar el 0-1 i, quan l’Espanyol encara trontollava, va dibuixar el 0-2 al connectar un córner. Després d’algun ensurt més del Girona, en el qual va haver d’intervenir Diego López, l’amfitrió es va anar sobreposant gradualment. Els d’Eusebio, malgrat tot, no tenien pressa per buscar el tercer i jugaven sense riscos. Borja Iglesias, referència ofensiva local, apareixia amb comptagotes. Passat el descans, el guió es mantenia, amb un Girona sòlid i un Espanyol que pressionava sense èxit. Però entre tant desencert va aparèixer Borja Iglesias, que al 74 va recollir el premi a la insistència de l’Espanyol i va fer l’1-2, definint una centrada de Piatti des de l’esquerra. Els blanc-i-blaus tenien un quart per remuntar, pero Doumbia va fer el 3-1 definitiu al contracop.