SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

CaixaBank s'afegeix al Lleida com a patrocinador principal

El club firma un acord amb l’entitat bancària que serà vigent fins a l’any 2020

CaixaBank porta la seu a València i Gas Natural aposta per Madrid

CaixaBank porta la seu a València i Gas Natural aposta per MadridEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida ja compta amb un nou patrocinador principal després de firmar un acord amb CaixaBank fins al 2020. El club percebrà una contraprestació econòmica, que no va quantificar, a més d’accés a diferents productes bancaris que el Lleida té previst distinar a projectes socials i futures inversions de l’entitat.

CaixaBank se suma d’aquesta manera a altres patrocinadors principals, com la firma xinesa JinJun Sports, els coreans Alphaball, Ramon Soler, Asisa, Joma i William Hill. Tots aquests patrocinis han permès que el club disposi aquesta temporada del pressupost més alt que ha tingut en tota la seua història, 1.600.000 euros.

La imatge de CaixaBank no serà present a la samarreta ni als pantalons de l’uniforme del Lleida, ja que és política d’aquesta empresa fer-ho únicament en els de Primera i Segona divisió. Sí que tindrà presència en la publicitat estàtica de la U televisiva del terreny de joc, els accessos al Camp d’Esports, zona mixta i a la sala de premsa.

De cara al futur, el club estudia fer una targeta Visa, d’acord amb aquesta entitat bancària, per als seus abonats, per la qual cobraria el 2 per cent de totes les operacions que s’efectuïn.

Els ultres del Sabadell, amb bengales i gas pebre

Bengales, aerosols amb gas pebre, una defensa extensible, un puny americà i fins i tot bosses amb marihuana formen part del material que es va requisar diumenge a seguidors del Sabadell que pretenien entrar al Camp d’Esports. Els Mossos van mostrar ahir tot el material i van confirmar que van aixecar tres actes, després d’identificar tres aficionats de l’equip barceloní. Altres membres del grup es van desfer del material que portaven a l’observar el dispositiu policial.

tracking