MOTOCICLISME MOTOGP

Marc Màrquez firma un cinquè lloc en l'inici dels últims tests de l'any

Marc Màrquez, durant el test d’ahir al circuit de Jerez.

Marc Màrquez, durant el test d’ahir al circuit de Jerez.REPSOL MEDIA

El pilot italià Danilo Petrucci (Ducati) va ser ahir el més ràpid, en l’inici dels últims entrenaments oficials de pretemporada de MotoGP, que se celebren al Circuit de Jerez. Pettrucci va firmar una millor tornada d’1:37.968, superant el seu company Andrea Dovizioso, que confirma el poder del Ducati Team, i el japonès Takaaki Nakagami (Honda). Marc Màrquez (Repsol Honda) va donar per conclòs l’entrenament una hora i mitja abans del final i va acabar cinquè, amb un millor temps d’1 minut, 38 segons i 517 mil·lèsimes, després de completar 55 voltes.

Jorge Lorenzo es va quedar a prop, en setena posició, després de 56 voltes i un crono d’1 minut, 38 segons i 749 mil·lèsimes. Quart va ser Maverick Viñales (Yamaha), mentre que Franco Morbidelli (Yamaha), finalitzava la jornada en la sisena posició.

“Hem començat amb la moto d’aquesta temporada, abans de canviar la nova. Ho hem fet per intentar entendre millor algunes coses, perquè les sensacions són diferents. Demà –per avui– ens concentrarem més en la nova versió”, va dir Marc en declaracions facilitades pel seu equip. “El nostre ritme de carrera ha sigut bo, m’he sentit còmode. Crec que la base és bona i anem en la direcció correcta”, va afegir.