SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Albadalejo nega que hi hagi eufòria

El tècnic assegura que “hem fet molt, però encara no hem fet res”

Gerard Albadalejo celebra exultant la victòria de diumenge passat davant del Sabadell.

Gerard Albadalejo celebra exultant la victòria de diumenge passat davant del Sabadell.JORDI ECHEVARRÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard Albadalejo assegura que no és necessari frenar cap eufòria, senzillament perquè aquesta no existeix al vestidor del Lleida, malgrat el liderat conquerit el cap de setmana passat després de la victòria davant del Sabadell. “No ha calgut frenar res. És de sentit comú. Hi ha jugadors que ja han viscut aquestes situacions i el que vol dir el liderat és que fem bé les coses, però hem de continuar guanyant partits”, va explicar ahir el tècnic de l’equip lleidatà. De cara al matx de diumenge al camp del Peralada, només va confirmar la baixa de Marc Martínez, la recuperació del qual va més lenta que no es preveia. “La seua recuperació s’allargarà. El Marc no tornarà a jugar fins al mes de gener”, va explicar Albadalejo, sense voler donar-ne més detalls.

També va truere importància a la primera defensa del liderat, que l’equip farà diumenge al camp del cuer. “És tan anecdòtic el nostre liderat com ho és la seua posició de cuers”, va assenyalar. “Ens enfrontem a dos equips que sumen quatre jornades sense perdre. Són molt bon equip”, va advertir, per recordar tot seguit la condició de filial del Girona del Peralada. “Són el filial del setè equip de la Lliga de Primera. Té jugadors elegits per jugar a la millor Lliga. Intentarem guanyar els tres punts, no defensar el liderat, encara que lògicament guanyar suposarà que seguim líders, només és un partit més, estem en la jornada 15”.

Sí que va admetre la importància de “recuperar la porteria a zero”, però va voler posar de relleu les coses bones que fa l’equip. “Tant de bo continuem fent gols amb aquesta facilitat, però, sí, és cert que ens han marcat sis gols en les dos últimes jornades. Però el treball de l’equip té moltes més lectures”, va asseverar.

Va destacar que l’equip ha de mantenir la bona línia. “És veritat que hem fet molt, tenim 27 punts, però encara no hem fet res”, va recordar.

Tornant al partit, l’entrenador va afegir que “serà similar al partit que vam jugar a Olot, un bon equip al davant i un camp difícil. Aquests partits solen ser igualats”, i va recordar que “pot ser que hi hagi vent i això ho farà més difícil i caldrà veure com està el camp després de les últimes pluges”.

Després d’haver-se vist qüestionat des del club al final de la passada temporada, després de preguntar-li si ara se sentia més valorat, va assenyalar que “no em sento ni més ni menys valorat. Tot és una conseqüència. Si l’equip fos desè a la classificació la gent estaria més enfadada, però com que anem primers estan més contents. Jo tinc clar el camí a seguir, guanyar el pròxim partit”.

tracking