SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Umtiti es tractarà a Doha per evitar una operació

El blaugrana optarà per una teràpia conservadora al genoll esquerre

Samuel Umtiti durant un entrenament amb el Barça.

Samuel Umtiti durant un entrenament amb el Barça.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Samuel Umtiti no passarà pel quiròfan i seguirà un tractament conservador a Doha amb l’objectiu de resoldre les seues molèsties al genoll esquerre, segons van confirmar ahir els serveis mèdics del FC Barcelona. El central francès es traslladarà a Qatar, on durant les properes setmanes seguirà una nova teràpia sota la supervisió dels metges del club. El Barcelona no va especificar el temps estimat de recuperació, però Umtiti difícilment tornarà a jugar abans del 2019. És el jugador qui es nega a ser operat per posar fi a uns problemes que arrossega des del tram final de la temporada anterior i que l’han impedit rendir al màxim en la present.

El jugador francès arrossega una lesió al cartílag del genoll esquerre que ha fet que es perdi 10 partits (sis de Lliga, tres de Lliga de Campions i un de la Copa) durant aquesta temporada, abans de reaparèixer dissabte passat davant de l’Atlètic de Madrid. Tanmateix, Umtiti es va ressentir de la lesió després del partit de Lliga i es va quedar fora de la convocatòria per a l’últim partit de la Lliga de Campions davant del PSV.

“Vaig fer treball específic al gimnàs durant el tram final de temporada per enfortir el quàdriceps i evitar així que la ròtula patís”, va explicar Umtiti durant el Mundial. Tanmateix, els problemes a la ròtula van persistir a Rússia i el frec segregava líquid que provocava una inflamació als genolls. Umtiti va poder jugar el Mundial, però es va perdre moltes sessions d’entrenament i va passar moltes hores amb els fisios i també al gimnàs. Després dels partits havia de descansar sempre, perquè acabava amb els genolls inflats. Al club hi ha molta preocupació sobre aquest tema i està decidit a acudir al mercat d’hivern per buscar un recanvi per al futbolista francès.

tracking