El Força Lleida cau a casa després de no culminar la remuntada final (67-70)

El Força Lleida s’ha vist descavalcat aquesta tarda del lideratge de la LEB Or després de perdre a casa davant de l’Oviedo per un ajustat 67-70. Com ha succeït en la majoria de partits d’aquesta temporada, els de Jorge Serna han començat el partit nuy malament, i el primer quart n’ha acabat amb un clar 12-23 per als visitants. Una vegada més, tocava remar a contracorrent, i els locals ho han tornat a fer. La reacció ha arribat en aquesta ocasió en els minuts finals del segon quart, quan han aconseguit retallar distàncies i arribar al descans sis punts a baix (34-40). A la tornada dels vestidors, el Força Lleida ha aconseguit situar-se a només tres punts, però l’Oviedo ha tornat a posar terra pel mig fins assolir els deu punts d’avantatge al final del tercer quart (47-57). Els últims deu minuts no han estat aptes per a cardíacs. Mbaye ha estat clau primer per situar als locals amb només dos punts de desavantatge i Quintela ha culminat la remuntada amb un triple que posava per davant el Força Lleida gairebé per primera vegada en el partit (61-60). Amb l’afició entregada, tot apuntava que els de Serna podrien repetir la gesta de dimarts passat davant del Barça B. Però aquesta vegada ha sortit creu i l’Oviedo ha sabut jugar millor els minuts finals i s’ha acabat emportant la victòria. En el Força Lleida, el màxim anotador ha estat Djuran, amb 16 punts, per davant dels 12 de Mbaye.