El Reial Madrid es recupera d'Ipurua a costa del València

Karim Benzema, que va tornar a quedar-se sense marcar, remata davant de Gabriel Paulista.EFE

El Reial Madrid va reaccionar a la indolència d’Ipurua amb un triomf (2-0) davant un València amb dos cares, al qual va castigar a força de físic la seua desconnexió del primer temps i va sentenciar al contraatac a un partit amb una part per a cada equip.

L’equip de Marcelino va cedir l’empenta inicial al Reial Madrid, que ja havia perdonat dos ocasions de Benzema quan va arribar l’1-0. Carvajal va esgotar la seua banda i la centrada la va rematar dins de la seua pròpia porteria Wass. El València va tardar 28 minuts a realitzar el seu primer acostament i va ser un xut als núvols de Gameiro. Amb un Modric més fresc físicament, el Reial Madrid manava en el partit.

A la segona meitat, el València es va veure obligat a estirar-se i es va despertar per anar a buscar el matx. Va tenir l’empat en sengles ocasions de Gameiro i Santi Mina, que van fer saltar les alarmes. L’última clara que va perdonar el València va ser al cap de Gabriel després d’una falta de Parejo. A partir d’allà, Solari va rearmar el seu equip, va augmentar el múscul amb Valverde, va tancar vies d’entrada i va provar fer mal al contraatac. Així Asensio va malgastar el 2-0 quan ho tenia tot per marcar. Quan quedava deu minuts per al final i havent-ne passat 25 escalfant entrava Isco amb el partit per decidir-se i havent assimilat el seu nou paper meritori amb set partits seguits fora de l’onze. Va llançar l’enèsim contraatac que, ara sí, va acabar sent la sentència. Benzema va aixecar el cap dins de l’àrea i va assistir Lucas Vázquez per donar la sisena victòria en set partits amb Solari.