TEMPS EXTRA AUTOMOBILISME

Triomf del GC Motorsport a Lleida

L’equip lleidatà, amb un Peugeot 208 1.6 pilotat per Joel Guerrero i Francesc Trota, es va imposar a les 4 Hores Off Road || La cita va ser solidària amb La Marató de TV3

Diversos vehicles en un moment de la prova disputada al Circuit de Lleida.

Diversos vehicles en un moment de la prova disputada al Circuit de Lleida.MARC FRADERA

El Circuit de Lleida va acollir ahir les 4 Hores de Resistència Off Road de Lleida, en les quals es va imposar el Peugeot 208 1.6 de l’equip GC Motorsport 2, pilotat per Joel Guerrero i Francesc Trota. La prova es va iniciar dissabte amb la sessió qualificativa en la qual l’Opel Corsa 2.0 de l’equip de l’Escuderia Lleida, Cánovas-Segura Team, amb Josep Vidal i els germans Toni i Carles Cánovas, va aconseguir la pole position. La cita, a banda del vessant esportiu, també va ser solidària amb La Marató de TV3.

Després del tret de sortida, el Peugeot 208 1.6 de l’equip Motorsport 2 sortia meteòric fins a la primera posició, des de la qual es va mostrar intractable. Per la seua part, l’Opel Corsa 2.0 del Cánovas-Segura Team queia fins a la segona plaça. A 1 hora per al final, era el VW Golf 2.0 del Baporo Motorsport qui perseguia el cotxe del GC Motorsport 2, que seguia al capdavant. Finalment, a la caiguda de la bandera de quadres, el duet format per Joel Guerrero i Francesc Trota, als comandaments del Peugeot 208 1.6 del GC Motorsport 2, es proclamava campió després de completar 174 voltes, seguit a dos voltes pel VW Golf 2.0 de l’equip Baporo Motorsport, pilotat per Joan Vinyes, Melcior Caminal i Quim Guillaumet. El podi el va completar el Citroën Saxo 1.6 de l’equip Teresina Sport, conduït per David Bolta, Ivan Margarit i Xavi Margarit.