SEGRE

FUTBOL GUARDONS

El croat Modric guanya la Pilota d'Or davant de Cristiano i Griezmann

Luka Modric mostra el trofeu ahir a la nit a París.

Luka Modric mostra el trofeu ahir a la nit a París.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El croat del Reial Madrid Luka Modric va guanyar ahir a la nit la Pilota d’Or 2018 i va posar fi a una sèrie de deu títols consecutius aconseguits, a parts iguals, per l’argentí del FC Barcelona Leo Messi i pel portuguès Cristiano Ronaldo, que va abandonar el Reial Madrid per fitxar per la Juventus de Torí. Es tracta del desè guardó aconseguit per un jugador en la disciplina del Madrid, que empata d’aquesta manera amb el Barcelona en nombre de trofeus.

“Quan ets nen tens somnis i els meus eren guanyar títols. Aquesta Pilota d’Or és tot el que jo podia somiar”, va assenyalar el madridista, que va superar a la classificació el seu antic company al Reial Madrid Cristiano Ronaldo (que va tornar a plantar l’acte i no va asistir a la gala com ha fet en altres ocasions en què sabia que no era el guanyador) i el francès de l’Atlètic de Madrid Antoine Griezmann, tercer per segona vegada en la seua carrera. El quart va ser el francès Kylian Mbappé, al davant de Messi.

El podi de la Pilota d’Or no va tenir l’argentí com un dels seus integrants per primera vegada des de l’any 2006. L’argentí va ser un dels grans perjudicats en l’actual edició i va quedar fora dels tres primers després d’estar d’onze anys consecutius nominat.

tracking