SEGRE

OBITUARI DOL EN EL FUTBOL

El barcelonisme plora Núñez

Van desfilar per l’Espai Memorial les plantilles actuals i algunes de la seua època com les de l’hoquei i handbol || Florentino Pérez i el propietari xinès de l’Espanyol també hi van assistir

La plantilla de futbol, amb Valverde al capdavant, va passar per l’Espai Memorial abans d’entrenar-se per retre homenatge a l’expresident.

La plantilla de futbol, amb Valverde al capdavant, va passar per l’Espai Memorial abans d’entrenar-se per retre homenatge a l’expresident.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plantilla del primer equip de futbol i el cos tècnic, amb l’entrenador Ernesto Valverde al capdavant, van passar ahir per l’Espai Memorial que el club ha obert al Camp Nou en record de Josep Lluís Núñez, expresident del club entre el 1978 i el 2000, que va morir dilluns. Messi, Busquets, Piqué i Sergi Roberto, els quatre capitans de l’equip, van liderar la comitiva amb la resta de companys i cos tècnic, que van guardar un emotiu silenci davant de la fotografia de Núñez, amb 22 roses roges (una per cada any de mandat).

Acompanyats pel president, Josep Maria Bartomeu, membres de la Junta Directiva i el secretari tècnic, Éric Abidal, els jugadors van marxar cap a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per entrenar-se abans del partit d’avui a la Copa davant la Cultural Lleonesa, on portaran un crespó negre.

Expresidents com Joan Gaspart i els diferents equips professionals també van passar pel Camp Nou. La plantilla d’hoquei patins, que va guanyar vuit Copes d’Europa consecutives entre el 1978 i el 1985 amb Núñez, va ser la primera, i la d’handbol també va anar al recinte.

El president i màxim accionista de l’RCD Espanyol, l’empresari xinès Chen Yansheng, va liderar la comitiva de l’equip blanc-i-blau.

El màxim rival del club blaugrana, el Reial Madrid, va estar representat pel seu president, Florentino Pérez, com també per l’exjugador i director de relacions institucionals Emilio Butragueño.

Van ser diversos els clubs com el Reial Madrid o l’Atlètic de Madrid que van enviar corones de flors, presents a l’entrada de Tribuna del feu blaugrana a les portes de l’Espai Memorial. També penyes i exjugadors com per exemple Bakero o Alfonseda, president de l’Agrupació Barça Jugadors.

Florentino Pérez: “Núñez va ser un gran president”

Florentino Pérez va dir: “Vull manifestar les meues condolences a la família, al FC Barcelona i als aficionats amb el meu reconeixement i respecte a un gran president. Ha estat un dels millors presidents a Espanya i al món. Va ser un pioner en organització, internacionalització i va elevar el futbol a una altra categoria.”

La plantilla de futbol, amb Valverde al capdavant, va passar per l’Espai Memorial abans d’entrenar-se per retre homenatge a l’expresident.

La plantilla de futbol, amb Valverde al capdavant, va passar per l’Espai Memorial abans d’entrenar-se per retre homenatge a l’expresident.EFE

tracking