SEGRE

FUTBOL COPA LIBERTADORES

La policia espanyola deporta un perillós ultra del Boca Juniors

Els jugadors del Boca Juniors, durant l’entrenament d’ahir a Madrid.

Els jugadors del Boca Juniors, durant l’entrenament d’ahir a Madrid.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia espanyola ha deportat l’Argentina a Maxi Mazzaro, un dels capitostos dels ultres de Boca Juniors detectat a Madrid i que va tornar al seu país. Segons fonts d’aquest cos de seguretat, se'l va detectar dins del dispositiu engegat per garantir la seguretat del partit de tornada de la Copa Llibertadors que se celebrarà diumenge a Madrid.

A Mazzaro se li va identificar dimecres a la nit i es va procedir a tornar-lo al seu país, ja que està considerat, segons la Policia, com un de els “barra brava” (ultres) més “significatius i perillosos” i compta amb una llarga llista d’antecedents penals.

“És una mica lamentable, una mica trist no estar jugant aquesta final al nostre país”

“És una mica lamentable, una mica trist no estar jugant aquesta final al nostre país”

Un altre ultra perillós, Rafael di Zeo, va obtenir dimecres d’un jutjat de Buenos Aires el permís per viatjar a Espanya, encara que té prohibit accedir a l’estadi.

Per la seua part, el davanter argentí Carlos Tévez va agrair l’“exemple” que dóna Espanya amb la seua “mà dura contra els barres braves” i que els “tres bojos” que dirigeixen la CONMEBOL els han “tret la il·lusió” als futbolistes en treure la final de l’Argentina. “La veritat és que sempre estem agraïts a Espanya perquè ens rep sempre molt bé. Estem contents perquè ens va tocar Espanya i no un altre país, i va ser una mica lamentable, una mica trist no estar jugant aquesta final al nostre país”, va afegir. La plantilla de Boca, que va arribar dimecres a Madrid, es va entrenar ahir.

Ramón Puerta, ambaixador de l’Argentina a Espanya, va enviar un missatge de concòrdia abans de la final. Va afirmar que les dos aficions són “rivals però no enemigues” i va apuntar que els informes que rep sobre la seguretat del partit el tenen “tranquil”.

tracking