SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El derbi examina el Barça

Posa a prova el seu liderat a casa d’un Espanyol que acumula tres derrotes consecutives, però que opta a llocs europeus || Valverde recupera Luis Suárez, però Arthur continua sent baixa

Els tècnics de l’Espanyol, Rubi, i del Barça, Valverde, van posar ahir en un clima de cordialitat.

Els tècnics de l’Espanyol, Rubi, i del Barça, Valverde, van posar ahir en un clima de cordialitat.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona defensarà avui el liderat a LaLiga Santander al derbi que enfrontarà l’Espanyol al RCDE Stadium (20.45 hores/Movistar Partidazo), duel a què els periquitos arriben immersos en una mala ratxa després d’un gran inici de curs, però decidits a presentar la batalla de sempre al seu veí.

Després de la plàcida classificació copera davant de la Cultural Lleonesa, en què la irrupció de Riqui Puig i la recuperació de Denis Suárez amb un doblet van ser les millors notícies per a Ernesto Valverde, el Barça reprèn LaLiga Santander estrenant el liderat que va recuperar davant el Vila-real. Amb Sevilla (-1) i Atlètic (-3) a l’aguait, l’objectiu de l’equip blaugrana és estirar la seua renda en un camp històricament complicat per la rivalitat amb l’Espanyol, però on encadena onze visites de lliga sense perdre. L’última data del 2007 (3-1), curiosament amb Valverde com a entrenador local i gols de Tamudo, Luis García i Rufete.

“Espero bon ambient”, diu Valverde, i Rubi afirma “que el nostre tarannà serà esportiu”

La infermeria blaugrana segueix molt activa i l’últim a entrar-hi ha estat el brasiler Malcom, que estarà dos setmanes de baixa per un esquinç de turmell. Aquesta absència s’uneix a les ja conegudes de Sergi Roberto, Umtiti, Rafinha i un Arthur que finalment no s’ha recuperat a temps. Quant a l’atac, Luis Suárez ja està recuperat de la lesió i s’espera recuperar la posició com a ariet acompanyat per Leo Messi. Per la seua part, l’Espanyol suma tres derrotes consecutives davant de Sevilla, Getafe i Girona que han desinflat una mica l’eufòria de l’afició periquita, que malgrat tot veu el seu equip setè i a punt d’entrar en llocs europeus.

tracking