SEGRE

FUTBOL INTERNACIONAL

Enxampen diverses estrelles de l'Arsenal inhalant droga

La imatge dels jugadors de l’Arsenal presa per ‘The Sun’.

La imatge dels jugadors de l’Arsenal presa per ‘The Sun’.TWITTER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La polèmica ha esclatat al futbol anglès després que el diari The Sun hagi publicat un vídeo en el qual apareixen diversos futbolistes de l’equip de futbol de l’Arsenal en un club anglès inhalant hippy crack, droga comunament coneguda com a gas del riure. A les imatges apareixen consumint la droga Alexandre Lacazette, Matteo Guendouzi, Sead Kolasinac, l’exmadridista Mesut Özil, Shkodran Mustafi i Pierre-Emerick Aubameyang. A més de les drogues, a la festa també van consumir gran quantitat de vodka i i xampany. La substància que consumeixen és òxid nitrós, conegut vulgarment com a gas del riure i que en cas de sobredosi pot causar problemes de coordinació o fins i tot un atac cardíac o mort.

La imatge mostra com tots els jugadors presents inhalen activament el gas, mentre que a Mustafi no se’l veu fent-ho però sí amb un globus a la boca mentre balla, senyal que sembla haver consumit.

L’Arsenal va comunicar ahir que parlarà amb els jugadors i que els recordarà les seues responsabilitats “com a representants del club”. Segons The Sun, no han estat els primers jugadors de l’Arsenal que van consumir aquesta droga, ja que abans ho van fer Sterling el 2015 i Walker el 2013.

tracking