SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

El Llista busca la sorpresa amb el Liceo

L’equip lleidatà rep avui l’equip gallec, que només ha perdut un partit, amb la baixa de Bruno Di Benedetto

Jordi Creus, en una acció del partit amb el Reus.

Jordi Creus, en una acció del partit amb el Reus.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista afronta avui un duel molt complicat. Rep a l’Onze de Setembre el Liceu (12.00 hores), segon a la Lliga i que només ha perdut un partit. Els lleidatans, que no travessen una bona ratxa de resultats –ha sumat un punt dels últims nou en joc–, afronten l’encontre amb la baixa de Bruno Di Benedetto, que es va lesionar el genoll dret al partit de dimecres passat a Alcobendas. Bruno es perdrà segur els dos partits que ha de jugar l’equip aquest mes i la setmana que ve se sotmetrà a una ressonància magnètica per saber-ne l’abast exacte. Té afectat el lligament lateral intern del genoll dret i falta per determinar si està afectat el menisc.

Albert Folguera explicava ahir que “per resultats, sembla que ells arriben en millor moment que nosaltres, però aquest és un d’aquests partits en els quals no tenim res a perdre. Al Reus gairebé els vam donar un ensurt. Sobretot hem d’estar tranquils i aprofitar les ocasions. Si es posen al davant, costarà molt més, perquè defensen molt bé”.

Admet que el seu equip no és encertat al davant de porteria. “Sembla que l’Alcobendas ens va passar per sobre veient el 4-0, però no va ser així. Vam tenir moltes ocasions, però no van entrar. Queda clar que hem de millorar l’encert, però per fer-ho hem d’estar tranquils. De vegades ens autopressionem massa. Ens falta rodatge per aspirar a segons quines coses”, va reconèixer.

A més a més, va lamentar l’absència de Bruno, una altra baixa després de la de Xixi Creus, que es va perdre diversos partits per una lesió. “La part bona és que té vint-i-un anys i es recuperarà aviat, però quan no hi som tots, els entrenaments es ressenten”.

tracking