SEGRE

DEPORTES_LUNES

Albadalejo: "Hem d'analitzar errors"

Albadalejo va reconèixer estar “feliç” pel triomf i la classificació, però va estava autocrític || Tot i que el va qualificar de “bon partit” en general, va assegurar que la segona part va ser “dolenta”

Josep Calavera, eufòric al xiulet final, celebra el triomf amb l’afició del Gol Nord.

Josep Calavera, eufòric al xiulet final, celebra el triomf amb l’afició del Gol Nord.JORDI ECHEVARRÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

“Hem d’estar contents, però també analitzar els errors.” Així d’autocrític es va mostrar després de la victòria Gerard Albadalejo, que va deixar clar que “som exigents”. “Sembla que hagi estat fruit de la casualitat, però el partit estava preparat i treballat, i si bé és cert que no és habitual fer gols tan ràpid, després del 3-0 el matx ha estat erràtic”, va resumir amb to ambivalent el tècnic del conjunt lleidatà.

L’entrenador del Lleida va qualificar d’“accidentada” la segona part. “No volíem patir gaire i intentar donar perill al contraatac, però amb el tema de César no hem pogut fer els canvis que volíem. No volíem fer jugar Noel perquè està advertit i, en canvi, hauríem volgut treure Quintero”. Tanmateix, no li va tremolar la veu quan va assegurar que, malgrat tot, els segons quaranta-cinc minuts van ser “dolents”. “Ens ha faltat fer mal amb la pilota i més determinació”, va manifestar el tècnic.

Tanmateix, Albadalejo va assegurar que estava “feliç” i va admetre el seu desig que l’equip segueixi en aquesta línia: “A veure si en podem fer quatre al Mini Estadi”, va comentar, i va afegir que “els partits duren 90 minuts, i pel resum general podem estar contents. Ser líder és una conseqüència que estem fent les coses bé”, va assegurar. D’altra banda, Albadalejo va valorar la bona evolució de Calavera i el partit de Dalmau i tota la línia defensiva.

Sobre l’estat de César Soriano, va comentar que el va substituir perquè “no acabava de veure-hi bé i es marejava”, i sobre Pedro Martín va dir que li van fer una entrada “forta”, però que és només un cop.

“Penalitza concedir equips com el Lleida, amb ‘punch”

El tècnic del Conquense, Luis Ayllón, que va veure el duel des de la grada, va afirmar: “Quan concedeixes tantes facilitats a un equip amb tanta pegada, et penalitzarà sempre”, i va assegurar que els va faltar “contundència” per frenar el Lleida. “Si haguéssim fet un gol podríem parlar d’alguna cosa més que 20 minuts.”

tracking