SEGRE

FUTBOL COPA LIBERTADORES

Els festejos de River Plate acaben amb 24 detinguts

A Buenos Aires, on quatre policies van resultar ferits en els enfrontaments

Seguidors del River Plate celebren el triomf del seu equip a Buenos Aires.

Seguidors del River Plate celebren el triomf del seu equip a Buenos Aires.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els festejos dels aficionats del River Plate a Buenos Aires per la victòria del seu equip davant del Boca Juniors a Madrid van deixar ahir a la matinada un total de 24 detinguts per delictes de furt, danys i resistència a l’autoritat, van informar fonts policials. A més, hi va haver quatre policies ferits amb talls als genolls, traumatisme amb enfonsament de pòmul i ferides tallants a les cames.

Passada la mitjanit de diumenge a dilluns, els efectius desplegats a la zona de l’Obelisc –tradicional epicentre de celebració esportiva– van haver de desallotjar els aficionats després que alguns comencessin a llançar pedres i altres objectes contra els policies.

El reglament protegeix de la inflació peatges de la firma participada per Florentino Pérez

Segons es va detallar, després de cinc hores de festejos sense cap mena d’incident, un grup de seguidors violents va començar a agredir la gent, a barallar-se entre ells i a llançar objectes contra la policia i els automòbils de cadenes de televisió, per la qual cosa van ser desallotjats per les forces de seguretat. També una ambulància del Sistema d’Atenció Mèdica d’Emergències va ser destrossada a pedrades.

L’operatiu policial es va saldar a més amb 42 actes per venda de begudes alcohòliques i la confiscació de 1.400 llaunes de cervesa, així com tres expedients per venda d’aliments en mal estat.

Segons els càlculs de la Policia, en total van ser 20.000 persones –altres fonts apunten que van arribar a ser 60.000– les que es van congregar en els dos punts del festeig.

Abertis nega tracte de favor de Macri abans de la final

Abertis, participada per ACS i Atlantia, va negar que el decret que el president de l’Argentina, Mauricio Macri, va aprovar el 29 de novembre passat per blindar les empreses de peatges de la inflació li resulti beneficiós, com es va apuntar des de mitjans especialitzats ahir. Amb aquesta mesura es va establir una pujada de les tarifes dels peatges en els accessos a Buenos Aires per protegir-les de la devaluació del pes argentí.

tracking