SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

Pantalla a Mollerussa per veure l'equip, que fa 56 partits que està invicte

Una acció del partit Andorra-Mollerussa de dissabte passat.

Una acció del partit Andorra-Mollerussa de dissabte passat.ÁREA 11

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CFJ Mollerussa i l’ajuntament de la capital del Pla d’Urgell han organitzat per diumenge vinent una pantalla gegant que permetrà veure el partit que disputarà l’equip al camp de la Muntanyesa a partir de les 12.00.

La retransmissió, a través del sistema streaming, es podrà veure al web de la Federació Catalana de Futbol, que fa unes quantes setmanes va assolir un acord per oferir partits en directe de la Primera Catalana.

La pantalla gegant estarà col·locada al Centre Cultural de Mollerussa amb un aforament màxim de 200 persones que club i ajuntament esperen que s’ompli, malgrat que es tracta d’una iniciativa inèdita, a causa de l’excel·lent trajectòria de l’equip que ja fa 56 partits que no coneix la derrota.

Dissabte passat, el Mollerussa que entrena Josep Maria Turull, va guanyar a domicili l’Andorra (1-2) en el partit que tenien pendent els dos equips i ha ampliat el seu avantatge al capdavant del grup II de Primera Catalana a cinc punts.

L’equip de la capital del Pla està sorprenent en aquesta temporada de la seua tornada a Primera Catalana, ja que després de 14 jornades va com a líder ferm en solitari i avantatja en 5 punts el Viladecans, segon a la taula.

tracking