SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

Valverde: "Volem ajudar Dembélé"

Valverde diu que intentaran “resoldre a nivell intern” els problemes d’indisciplina del davanter francès || Reservarà diversos jugadors, entre ells Luis Suárez, avui davant del Tottenham

Ernesto Valverde, ahir durant la roda de premsa prèvia al partit d’avui contra el Tottenham.

Ernesto Valverde, ahir durant la roda de premsa prèvia al partit d’avui contra el Tottenham.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Barcelona, Ernesto Valverde, va assegurar que el club blaugrana “intentarà resoldre des del punt de vista intern” el cas d’Ousmane Dembélé, després que el davanter francès arribés dos hores tard a l’entrenament de diumenge.

La figura de Dembélé va planar ahir sobre la roda de premsa prèvia al partit davant del Tottenham (Camp Nou, 21.00 Movistar Liga de Campeones), en la qual Valverde va admetre que reservarà Luis Suárez i que és possible que tant Arthur com Cillesen puguin jugar d’inici.

“Cal ajudar el jugador. [Dembélé] té molt talent, intentarem ajudar-lo i res més”, va dir el tècnic blaugrana, que va reiterar que el cas del francès se circumscriu a una qüestió “d’ordre intern” i que el Barça ho intentarà resoldre en aquest pla. Preguntat sobre si l’actitud de Dembélé es pot explicar per la seua edat, pel seu entorn o pel caràcter del jugador, Valverde va admetre que en desconeix el motiu. “Volem ajudar-lo. És un jugador jove i volem treure el millor d’ell, perquè quan està bé i motivat, ens pot donar molt a nosaltres i a qualsevol equip”, va dir.

En aquest sentit, Urbano Ortega, el que va ser mà dreta de Robert Fernández a la secretaria tècnica del club, va dir a la Cope que “quan vam fitxar Dembélé ja coneixíem els seus problemes d’indisciplina i la gent que l’envolta no l’ajuda”.

Amb vistes al partit d’avui, Valverde va admetre que farà “algun canvi” atès que el Barça ja està classificat i com a primer de grup. “Donaré algun respir a algun dels jugadors”, va afirmar. Però encara va concretar més en el cas de Luis Suárez: “No entra en els meus plans perquè després d’haver-lo estat reservant, no el faré jugar dos partits en tres dies. Segur que no jugarà.”

Valverde dóna molta importància a aquest partit de Champions: “Volem continuar invictes a casa, respectem el Tottenham i l’Inter, però són ells els que arriben amb la classificació per decidir.”

També va respondre sobre la final de la Copa Libertadores i si imagina una final de Champions Barcelona-Reial Madrid al Wanda Metropolitano. “Mentre hi siguem nosaltres, m’encantaria qualsevol rival. El River-Boca va ser espectacular per la tensió que es va viure.”

Arthur, a la convocatòria després de la lesió el 24 de novembre

El FC Barcelona va anunciar la llista de 19 jugadors convocats per al partit que avui jugarà davant del Tottenham en la sisena jornada de la fase de grups de la Champions League. La tornada d’Arthur Melo, ja amb l’alta mèdica, és la notícia més destacada. El brasiler es va lesionar al feu de l’Atlètic de Madrid el 24 de novembre.

tracking