SEGRE

ESPORTS

Els jugadors del Reus decideixen rescindir els seus contractes

Si no hi ha solució abans de dilluns, que és la data límit que han posat sobre la taula totes les parts, el club desapareixerà i els futbolistes quedaran lliures per fitxar per qualsevol equip

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plantilla del Reus Deportiu va anunciar aquest divendres la seua decisió de rescindir els seus contractes amb el club català, després de no haver cobrat els últims tres mesos de competició.

Jesús Olmo, primer capità del Reus, va llegir un comunicat firmat per tota la plantilla després de l’entrenament matinal d’avui, previ al duel de lliga entre el conjunt tarragoní i el Còrdova.

"Gràcies al conveni col·lectiu tenim l’opció de demanar la resolució dels nostres contractes i ens hem decidit a acollir-nos a aquest dret perquè entenem que la situació ja és insostenible", va anunciar.

Olmo va recordar que, en començar la temporada, "diversos companys no van ser inscrits i que tota la plantilla ja va ser conscient que caldria competir "en condicions inferiors" a la resta.

Després, segons el capità, el club va posar data a la solució. "El passat 29 d’octubre va haver de quedar solucionada la situació i el problema ha arribat fins avui", ha revelat el central.

Al llarg d’aquesta setmana s’han accelerat tots els processos i "LaLiga va proposar de pagar-nos les mensualitats degudes, sabent que hi hauria un descens administratiu al juny," va afegir.

Però Olmo va explicar que els futbolistes han decidit no esperar fins final de temporada, ja que "una solució parcial" només faria que "allargar el problema".

Si no hi ha solució abans de dilluns, que és la data límit que han posat sobre la taula totes les parts, el club desapareixerà i els futbolistes quedaran lliures per fitxar per qualsevol equip.

"Lamentem aquest desenllaç per la ciutat, pels empleats del Reus i per uns aficionats que sempre han estat del nostre costat", va afirmar Olmo.

Demà dissabte el Reus té partit de Lliga contra el Còrdova i pot ser l’últim. "Disputarem el partit amb la mateixa professionalitat mostrada fins el dia d’avui", va prometre el capità.

tracking