SEGRE

La samarreta i el cartell de la Pujada, obra del lleidatà Josep Maria Batlle

La cursa popular se celebra aquest diumenge dia 16

Josep Maria Batlle, amb la samarreta de la 38a Pujada a la Seu Vella

La samarreta i el cartell de la Pujada, obra del lleidatà Josep Maria Batlle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pintor lleidatà Josep Maria Batlle ha col·laborat un cop més amb la Pujada a la Seu Vella i és l'autor de la samarreta i del cartell oficial de la 38a edició de la cursa. L'obra mostra el dibuix de tres corredors amb la Seu Vella, el Pont Vell i l'Arc del Pont de fons.

L'emblemàtic monument lleidatà està molt present a l'obra pictòrica de Batlle i també a la seua condició de pelegrí. En aquest sentit, la Seu Vella de Lleida va rebre la credencial del camí Lebaniego gràcies a que el lleidatà va fer aquesta travessia amb una samarreta il·lustrada amb el Turó.

La cursa atlètica popular se celebra aquest diumenge, 16 de desembre, amb un circuit de 10 quilòmetres amb l'emblemàtic ascens final al símbol de la ciutat.

La prova, que serà puntuable per a la Lliga Ponent, arrancarà a les 11.30 hores des de la plaça de la Sardana, al peu de la Seu Vella. Prèviament, a les 9.00 hores, es posarà en marxa la caminada popular no competitiva. També se celebraran carreres infantils al mateix lloc a partir de les 10.00.

Com és habitual, la jornada tindrà el seu vessant solidari, ja que 1 euro de cada inscripció anirà destinat a La Marató de TV3.

El cartell de la Pujada a la Seu Vella

La samarreta i el cartell de la Pujada, obra del lleidatà Josep Maria Batlle

Inscripcions a la Pujada a la Seu Vella

tracking