SEGRE

FUTBOL CLUBS

El FC Borges presenta un llibre sobre la seua història

Finalitza així els actes del seu centenari

Un moment de l’acte de presentació del llibre que recull la història del FC Borges.

Un moment de l’acte de presentació del llibre que recull la història del FC Borges.E.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Borges Blanques va posar el punt final ahir als actes de celebració del centenari del club, amb la presentació a la Sala Lois de la capital garriguenca del llibre Història del FC Borges 1917-2017, escrit per Macià Farré i Pau Parra Farré. El llibre recull la història del club, a través d’anècdotes, fotografies i la cronologia de les diferents temporades.

Durant l’acte de la presentació, els autors del llibre van explicar les incidències i les complexitats a què van haver de fer front per poder escriure un llibre que concentra tota la història futbolística del Borges, història que també forma part de la ciutat.

La presentació va comptar amb la presència de l’alcalde de les Borges, Enric Mir, i del regidor d’Esports, Sisco Mir, que van destacar la valuosa aportació d’aquest llibre a la capital de les Garrigues.

El Borges FC es va fundar el 1917 i actualment milita en el Grup 2 de Primera Catalana, després d’un ascens històric fa dos temporades que va tancar el curs del centenari de forma immillorable.

tracking