SEGRE

FUTBOL PENYES

Denuncien un pub de Lleida per vetar la samarreta de l'Espanyol

Membres de la penya Pericos de Ponent diuen que els van instar a treure-se-la

Els membres de Periquitos de Ponent davant del restaurant en el qual no van tenir cap problema.

Els membres de Periquitos de Ponent davant del restaurant en el qual no van tenir cap problema.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Membres de la penya Pericos de Ponent han denunciat un pub de Lleida que, segons explica a SEGRE el president, David Estudillos, dissabte a la nit els va obligar a treure’s la samarreta de l’Espanyol que lluïen tres dels seus components. “Vam fer el sopar anual i a l’acabar vam anar al pub EGB. Vam pagar l’entrada i vam fer una copa”, explica Estudillos. “Quan feia una mica més de mitja hora que hi érem dos companys ens vam fer una foto i llavors va venir una persona, que es va identificar com a responsable de seguretat del local, i ens va dir que ens traguéssim la samarreta de l’Espanyol perquè podíem provocar incidents”, afegeix.

El president de la penya afegeix que “li vam demanar que s’identifiqués com a responsable de seguretat i s’hi va negar, també que ens mostrés el reglament del local on s’especifica aquest punt i també s’hi va negar i la seua resposta va ser que sortíssim al carrer, que ens ho explicaria d’una altra manera. Em va semblar de molt mala educació per la seua part”. La penya va denunciar el fet davant de la federació de penyes blanc-i-blaves que, al seu torn, ho va comunicar a l’RCD Espanyol. També van anar als Mossos, però “ens han dit que dins del dret d’admissió, els locals poden fer fora algú si no el consideren adequat”. Fonts del local en el qual es va produir l’incident van confirmar la discussió, però van al·legar que “és norma del local no permetre que s’utilitzi indumentària esportiva. No és perquè la samarreta fos de l’Espanyol. Si hagués estat d’un altre equip hauríem actuat igual” i va afegir que “eren tres i dos d’ells es van disculpar al marxar i el tercer se’n va anar enfadat”.

Fotografia de l'interior del local Dos dels membres de la penya es van fotografiar a l’interior del pub, la qual cosa va cridar l’atenció del responsable de seguretat del local.

tracking