SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Els Messi i Suárez de Segona B

Pedro Martín i Juanto, segona parella de màxims golejadors a nivell estatal

Pedro Martín i Juanto Ortuño celebren un dels tres gols que van marcar davant de l’Atlètic Balears.

Pedro Martín i Juanto Ortuño celebren un dels tres gols que van marcar davant de l’Atlètic Balears.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pedro Martín i Juanto, els dos màxims golejadors del Lleida Esportiu, estan vorejant el nivell de dos astres del futbol internacional, els blaugranes Leo Messi i Luis Suárez. Sumen 22 gols en les 18 primeres jornades de Lliga, a només quatre de les xifres dels futbolistes del Barça, que n’acumulen 26 en 17 partits. Al darrere dels davanters del Lleida, hi ha parelles de golejadors consumats, com Iago Aspas i Maxi Gómez, del Celta –n’han firmat 18 entre els dos–, o Quique i Carlos Fernández, que al Deportivo de Segona n’han aconseguit 17.

El malagueny Pedro Martín, que va arribar a l’estiu provinent del Múrcia, és el màxim golejador de Segona B, empatat a 13 gols amb Yuri (Ponferradina), després de marcar dissabte el primer a l’Atlètic Balears. Per la seua part, Juanto, que compleix la segona temporada al club, ja en suma 9 després del doblet de dissabte i s’atansa a la taula al seu company de vestidor. Entre els dos golejadors són els responsables del 73 per cent dels gols d’un Lleida Esportiu que va tancar l’any com a líder de grup, amb un punt d’avantatge sobre el Vila-real B, quatre davant de l’Hèrcules i cinc sobre l’Atlètic Balears, la seua víctima de dissabte passat. El 73 per cent dels gols del Lleida Esportiu que sumen entre els dos és la xifra més alta de l’impacte del seu equip sobre els equips que competeixen a nivell estatal (Primera, Segona A i Segona B), ja que en el cas de Messi i Suárez els seus 26 gols suposen el 54 per cent dels gols blaugrana.

Per la seua banda, el Lleida ofereix a l’afició la possibilitat de seguir els pròxims partits a Ontinyent i Vila-real. Per 25 euros (Grada d’Animació), els seguidors tindran el desplaçament i l’entrada garantides de cara als dos primers partits del 2019, que es disputaran el dia 6 de gener –horari pendent de confirmar– i el cap de setmana del 12 i 13. El preu per als abonats és de 27 euros i de 30 per als no abonats.

Denuncien deficiències al Camp d’Esports Un aficionat del Lleida Esportiu va denunciar a través de les xarxes socials les deficiències que hi ha actualment a la zona de lateral del Camp d’Esports, on algun esglaó de les escales d’accés a la grada s’ha separat. La Paeria va traslladar aquesta queixa al Servei d’Esports perquè es prenguin mesures. El Lleida no tornarà a jugar com a local fins al cap de setmana del 19 i 20 de gener.

Aquest és l'aspecte d'alguns esglaons de la zona de lateral

Aquest és l'aspecte d'alguns esglaons de la zona de lateral

tracking