SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Concentrats per al primer duel de l'any

El Lleida viatjarà divendres per jugar el 6 a Ontinyent

L’equip acabarà l’any com a líder en solitari del seu grup.

L’equip acabarà l’any com a líder en solitari del seu grup.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu, que acabarà l’any com a líder en solitari del Grup 3 de Segona divisió B, vol començar el 2019 amb la màxima intensitat i concentració possible per mantenir la seua privilegiada posició. És per això que de cara al primer partit de l’any, en el sempre difícil camp de l’Ontinyent, la plantilla que dirigeix Gerard Albadalejo es concentrarà en un lloc pròxim al de la ciutat valenciana. Aquest matx, a més, serà l’últim de la primera volta.

El Lleida jugarà el primer encontre de l’any el diumenge 6 de gener a El Clariano d’Ontinyent, però la plantilla, en lloc de viatjar dissabte, ho farà el divendres, dia 4, per preparar millor el partit i fer l’últim entrenament previ al duel al lloc de concentració, que està encara per decidir.

Tampoc s’ha fixat encara l’hora del xoc, encara que probablement serà a les cinc de la tarda. Quant als jugadors del Lleida, aquests posaran fi a les vacances de Nadal el dia 2 de gener, data en la qual s’ha programat la primera sessió d’entrenament.

Per al duel d’Ontinyent, el club també ha organitzat un desplaçament per als aficionats que desitgin acompanyar l’equip en el primer partit de Lliga de 2019.

El preu del desplaçament és de 25 euros per als membres de la Grada d’Animació, 27 per als abonats i 30 per al públic en general. A més, els que reservin bitllet per a Ontinyent podran acudir gratis al següent desplaçament, que serà al camp del Vila-real B, corresponent a la jornada 20, primera de la segona volta. La sortida de l’autocar serà a les 10.00 des del Camp d’Esports i la tornada es farà tot just concloure el partit.

tracking