SEGRE

AUTOMOBILISME COMPETICIÓ

Esteve: "Arribo al Dakar millor que l'any passat"

El lleidatà ultima la seua preparació física

Isidre Esteve, durant una sessió al gimnàs amb la seua preparadora, Lidia Guerrero.

Isidre Esteve, durant una sessió al gimnàs amb la seua preparadora, Lidia Guerrero.ASENSI CARRICONDO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Isidre Esteve, que a partir del 6 de gener afrontarà el seu quart Dakar en cotxes, tercer consecutiu, ultima la preparació física de cara a la cita. Al costat de la preparadora del Repsol Rally Team, Lidia Guerrero, el lleidatà es posa a punt per a una prova a la qual arriba, assegura, “molt millor que l’any passat”.

“Cada any som més meticulosos en la nostra preparació i cometem menys errors en la planificació. Si jo em trobo bé, la meua motivació encara és més gran”, apunta.

El pilot d’Oliana ha planificat a consciència el Dakar 2019, amb un programa a la seua mesura. “A causa de la meua lesió medul·lar amb afectació D3 D4, no tinc control muscular per sota de l’altura del pit. Per això, hem de treballar amb la part superior, amb compte per no sobrecarregar cap zona perquè qualsevol pas cap enrere pot impedir que arribi prou preparat a la carrera.”

“Abans del Dakar hem d’anar molt amb compte en la intensitat i en la càrrega de treball que realitzem. Sempre cal buscar l’equilibri que jo pugui suportar”, confessa el pilot lleidatà.

tracking