SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

El Llista visita el Barça buscant “el regal somiat”

Albert Folguera assegura que el seu equip és capaç de plantar cara al campió

Bruno di Benedetto tornarà a l’equip després de perdre’s els tres últims partits per lesió.

Bruno di Benedetto tornarà a l’equip després de perdre’s els tres últims partits per lesió.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de tancar un 2018 de somni, el Lleida Llista arranca aquesta tarda (19.30) el nou any a la pista del vigent campió i líder indiscutible de l’OK Lliga, un Barça que es manté com a únic invicte de la categoria i que intentarà ampliar la renda sobre el Liceo i el Reus Deportiu, que són a tres i cinc punts, respectivament. Albert Folguera podrà comptar per fi amb el francès Bruno di Benedetto, absent els tres últims partits per una lesió, i espera que Andreu Tomàs, que arrossega molèsties de l’últim partit, pugui jugar.

Malgrat l’entitat del rival, que aquesta temporada ja acumula tres títols, el primer dels quals la Lliga Catalana guanyada amb molt sofriment davant del Llista, els lleidatans no acudiran a la cita del Palau derrotats, sinó al contrari.

“Creiem que podem treure’n alguna cosa positiva, però també hem de controlar l’ansietat que puguem tenir per guanyar. Som capaços de treure una cosa positiva, però si ens pensem que podem jugar de tu a tu al Barça potser ens equivocarem. Hem d’intentar aprofitar les nostres opcions, que segur que seran poques, perquè ells són capaços de jugar en totes les situacions i et poden tombar amb qualsevol detall, per petit que sigui, per això són campions de tot.”

Folguera, que creu que l’aturada per les festes nadalenques ha anat bé per carregar piles i recuperar jugadors com Bruno, té clar que caldrà estar concentrats els cinquanta minuts del partit i posa com a exemple el duel de la Lliga Catalana passada, que es va capgirar per la mínima i amb un gol a la pròrroga.

“Volem fer un partit com el de la final de la Lliga i intentar allargar el partit al màxim. Intentarem posar-los les coses difícils i aprofitar les oportunitats que se’ns presentin, que segur que seran poques”, va afirmar.

El Llista, que actualment ocupa la cinquena posició a només tres punts del Caldes, brillant quart classificat, tancarà la primera volta aquest dissabte a la pista del Vendrell i afrontarà una setmana després, el 19 de gener, la tornada de l’Europa Cup a l’Onze de Setembre (20.30 hores) davant del Girona, amb una renda d’1-6 de l’anada.

Així mateix, el duel previst per a aquell dia a la pista del Sant Cugat, el primer de la segona volta, es trasllada al dimarts dia 22.

tracking