SEGRE

Messi i Cesc s'uneixen a l'Andorra de Piqué com a accionistes del projecte

Amb una aportació menor que la del central

Messi i Cesc s'uneixen a l'Andorra de Piqué com a accionistes del projecte

Messi i Cesc s'uneixen a l'Andorra de Piqué com a accionistes del projecte

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diari d’Andorra va publicar en la seua edició d’ahir que tant Messi com Cesc Fàbregas han entrat com a socis accionistes del nou Andorra de Gerard Piqué. L’empresa Kosmos, de la qual Piqué és fundador i president, és la màxima accionista de l’entitat andorrana. El central del Barça i president del grup Kosmos no només compta amb el suport del seu amic i president de Rakuten, Hiroshi Mikitani, sinó també amb dos dels seus amics vinculats al futbol.

Tant el capità del Barcelona com l’encara centrecampista del Chelsea s’han unit a la nova aventura empresarial del defensa català amb la seua entrada a l’accionariat d’una forma simbòlica.

El FC Andorra s’ha proposat lluitar com més aviat millor per l’ascens a la Tercera divisió catalana i establir les bases per arribar al futbol professional. Per això, els fitxatges de Piqué per al seu nou club no paren. Disputant el campionat de la Primera Catalana, el club serà guiat des de les banquetes per Albert Jorquera i Gabri García, exjugadors del FC Barcelona, que van debutar dissabte passat a Almacelles i van perdre contra efe l’EFAC per 3-2. En les últimes setmanes han arribat quatre jugadors. Ernest Forgas, Oriol Dot, Joan Cervós i Claudio Bové s’han unit a Adrià Vilanova, fill de Tito Vilanova i que va abandonar el filial del Mallorca per enrolar-se en aquest nou projecte.

Segons Diari d’Andorra, tant Messi com Cesc han estat vinculats a aquesta aventura empresarial de Piqué des del principi, però no havia transcendit fins ara perquè prefereixen ocupar un rol totalment secundari.

Gerard Piqué tenia previst dilluns, segons va continuar apuntant el rotatiu andorrà, una reunió al Centre de Congressos d’Andorra la Vella aprofitant el dia de descans que tenia la plantilla del Barça, però la va cancel·lar.

tracking