EL MILLOREL PITJOR

Virgilio s'estrena amb victòria

El Balaguer va aconseguir sumar els tres punts després de sis jornades consecutives sense guanyar || El gol local va arribar amb una rematada de cap de Marcel al minut 17 de la primera meitat

El jugador del Balaguer Nii porta la pilota en una acció del partit.

El jugador del Balaguer Nii porta la pilota en una acció del partit.JOAN BOVÉ

El Balaguer va aconseguir tornar al camí de la victòria fent bona la dita “d’entrenador nou, victòria segura”. L’estrena de Virgilio Hernández a la banqueta local no podia començar millor amb un Balaguer que, malgrat necessita un miracle per aconseguir la permanència a Primera Catalana, va lluitar per poder tornar a sumar els tres punts. Malgrat no realitzar un gran partit, els locals van merèixer la victòria davant d’un Vista Alegre amb poques idees i menys futbol que no va aportar absolutament res i que va caure per 1-0.

El Balaguer va posar-hi grapa i, a minut 17, una falta executada des de la banda esquerra per Trota la va rematar de cap Marcel, que va aconseguir batre el porter per marcar el seu primer gol amb els rojos (1-0). La diana va donar ales al Balaguer i al col·legiat, que va realitzar un incomprensible recital de targetes per al Balaguer que va provocar l’enuig de jugadors i públic locals, que no entenien el la diferència de tracte del col·legiat amb els dos equips. Amb l’1-0 i domini local es va arribar al descans després de quaranta-cinc minuts en què el Balaguer va saber controlar el ritme del duel per mantenir l’avantatge. A la represa, els locals van sortir decidits a buscar el segon gol que els permetés sentenciar el partit. Joan Vendrell va tenir el gol a les botes al 56, quan se’n va anar sol en un contraatac, va encarar porteria, va asseure el defensor i sol davant de Tomás, li va sortir un tímid xut que va anar a parar a les mans del porter. Quan el Balaguer més dominava, es va quedar amb deu al minut 61 per l’expulsió d’Aleix, però malgrat tot els locals no van deixar de buscar el gol definitiu fins al final, tot i que la mala actuació arbitral i les seues decisions incomprensibles van tallar una vegada i una altra el joc d’atac local. Amb el pas dels minuts, les ocasions van anar a menys fins que es va arribar al final amb el marcador d’1-0 per al Balaguer.

Amb aquesta victòria, el Balaguer posa fi a una ratxa de sis jornades sense guanyar, en una temporada marcada pels mals resultats dels de la Noguera. Després de divuit jornades, el Balaguer ocupa l’última posició i la pròxima jornada s’enfronta a un Tàrrega abonat a l’empat que ocupa la novena posició.

“L’important era sumar els tres punts”

El nou entrenador del Balaguer, Virgilio Hernández, es mostrava satisfet al finalitzar el matx. “L’important era sumar els tres punts i ho hem fet. Segurament podem jugar millor però els meus jugadors han tingut una actitud molt positiva durant tota la setmana i també durant el partit. Han treballat molt i me’n vaig satisfet per la victòria amb un equip de meitat de la taula”, va explicar. Virgilio espera poder recuperar efectius de cara al derbi contra el Tàrrega. Font, Gabernet i Víctor tornaran a l’equip després de complir les respectives sancions i Miki ja ha començat a entrenar-se amb el grup per tornar a principis de febrer.