SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

L'EFAC destitueix Radulovic malgrat que l'equip és cinquè

Ho justifica per la irregularitat i la mala relació amb la plantilla

El president, Joan Bosch, ahir amb Paco Márquez.

El president, Joan Bosch, ahir amb Paco Márquez.N.A.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’EFAC ha destituït l’entrenador, Radosav Radulovic, que es va fer càrrec de l’equip al principi de temporada, malgrat que l’equip d’Almacelles ocupa la cinquena posició al Grup II de Primera Catalana, tot i que a vuit punts del líder, Manresa. La irregularitat de l’equip a la primera volta i la relació tensa entre el tècnic i els jugadors són les causes que al·lega el club per justificar aquesta destitució. Paco Márquez és el nou tècnic.

“Després d’una d’irregular primera volta plena d’alts i baixos, en la qual el conjunt del Segrià no ha estat capaç de mostrar la seua millor versió, l’entitat creu que l’equip necessita un canvi de dinàmica que freni la seua caiguda en el rendiment esportiu i en el joc i li permeti aconseguir els objectius fixats a l’inici de la temporada”, va explicar el club en una nota oficial, en la qual també agraïa a Radulovic “la seua dedicació”. La destitució arriba després que l’equip empatés 1-1 el cap de setmana passat amb el Rapitenca, un equip de la zona baixa, encara que el president de l’EFAC, Joan Bosch, admetia que la decisió estava presa i no depenia d’un resultat. “S’havia de fer un canvi”, explicava Bosch. “La primera volta ha estat molt irregular, vam partir d’una fluixa planificació, però malgrat que estem ben classificats i per aquesta raó potser això no s’entén, creiem que el suport del vestidor és important”, afegia. “La seua metodologia no ha acabat d’arrelar en aquest grup. No pot ser que els nois guanyin un partit i ni ho celebrin. Tampoc el públic entenia gaire els seus plantejaments”, afegia. “Al final han estat un cúmul de coses. Aquí sempre hem tingut un equip alegre. Encara hi som a temps i la posició que ocupem ens avala en aquesta decisió”, afegeix.

Márquez ja dirigirà l’equip en el derbi contra el Mollerussa L’EFAC ja va presentar a la tarda el nou entrenador, Paco Márquez, que ja va dirigir la primera sessió i debutarà aquest cap de setmana en el derbi amb el Mollerussa. Márquez és un home de la casa que ja va dirigir durant tres temporades l’equip juvenil i va ser membre de la junta directiva en etapes anteriors. El nou tècnic tindrà com a segon Joan Velasco, entrenador del juvenil i que també exerceix com a director esportiu.

tracking