SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Ivan Zotko: "Estic convençut que pujarem, hi ha equipàs"

L’ucraïnès Zotko vol quedar-se al Lleida, on seguirà dos anys si ascendeixen

Ivan Zotko, ahir durant la presentació.

Ivan Zotko, ahir durant la presentació.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Estic convençut que pujarem perquè hi ha un equipàs.” És una de les frases del defensa central ucraïnès Ivan Zotko (Chudniv, 9-7-1996), que va mostrar ahir la mateixa contundència en les respostes, durant la seua presentació, com avalen els informes que parlen de les característiques del seu joc, ja que encara no ha debutat amb els blaus. Sobre com se sentia en aquests primers dies, va ser molt clar: “Em sento molt bé, m’agrada la ciutat, l’equip i l’atmosfera que es respira. Vaig venir amb vint anys a València, vaig estar any i mig al Mestalla i vam jugar el play-off però ens va eliminar l’Albacete. El segon any vam pujar amb l’Elx i a veure si aquesta temporada repeteixo ascens amb el Lleida perquè em sembla que tenim un equipàs per ascendir, sens dubte.”

Sobre si l’havia sorprès l’interès del Lleida, va comentar: “Sí, em va trucar l’entrenador de l’Elx [Pacheta] i quan em va dir que em volia el Lleida, no m’ho vaig pensar, volia venir perquè és un club molt gran i que està a dalt a la classificació amb ambició de pujar a Segona, el mateix que vull jo. No ho vaig dubtar ni un moment. A les cinc de la tarda firmava la baixa amb l’Elx i a les sis ja era al tren”, va explicar de forma molt gràfica.

A l’Elx no comptava per a l’entrenador i, malgrat baixar una categoria, el que vol aconseguir al Lleida és tenir minuts. “L’equip va segon, vol pujar i jo hi vull ajudar. Sé que hi ha molts i bons centrals aquí però sempre és bo per a l’entrenador que hi hagi competència i jo em veig amb capacitat per ser titular. Ja tinc moltes ganes de jugar amb el Lleida”, va admetre després d’haver estat suplent a Vila-real.

Internacional en totes les categories inferiors, a Zotko li queda l’espineta de jugar a l’absoluta. “Si juguem el play-off i pugem, segur que em trucaran de la selecció”, va dir.

“Si pugem, tinc dos anys més de contracte amb el Lleida. Ho tinc claríssim, que em quedaré, perquè sóc dels que pensen que quan estàs en un equip has d’estar-hi implicat al cent per cent”, va concloure Zotko.

Per la seua banda, el Nàstic ja ha descartat Tano, pel qual demanava al Lleida un total de 150.000 euros.

tracking