SEGRE

DEPORTES

“Aquest partit és fonamental”

Valverde recorda que el Leganés, al qual reben avui, va ser el primer rival que els va derrotar aquesta temporada a la Lliga || Creu que el club va actuar bé en el cas Chumi i no parla de fitxar un 9

Leo Messi somriu al costat d’altres companys ahir durant l’entrenament.

Leo Messi somriu al costat d’altres companys ahir durant l’entrenament.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del FC Barcelona, Ernesto Valverde, va assegurar que el partit d’avui contra el Leganés (20.45 hores, Movistar Partidazo), el primer equip que va derrotar els blaugranes en el campionat (2-1), és “fonamental” i que té la sensació que, com que s’inicia la segona volta, arriba el moment de descomptar partits fins al final. Valverde va recordar que al partit de la primera volta, el Barça va estar “molt malament” pel que fa a joc.

“Si aquests partits no els mates, poden passar aquestes coses. Ells estan jugant amb una defensa de cinc i és un equip molt ben treballat tàcticament”, va insistir Valverde, que va advertir “dels bons rematadors” del rival, així com la tendència del Leganés de centrar moltes pilotes a l’àrea. Valverde considera que és important tenir la sensació que tots els partits i tots els punts són “importants”, ja que creu que el Barça “se la juga en cada partit”.

Preguntat sobre la resolució de la jutge de Competició en el cas Chumi, el tècnic del Barça va insistir que té “la sensació i la consciència” que el club blaugrana ha actuat correctament. “La norma ha de ser clara per al que la llegeix, no per a qui l’escriu. Per a mi, no hi ha cap mena de dubte que la meua sensació és la correcta”, va afegir. Valverde va haver de referir-se també a diferents qüestions sobre Frenkie de Jong, Malcom, Umtiti, el frustrat fitxatge d’un 9, Carlos Vela i Munir.

Quant a l’holandès, va recordar que no acostuma a parlar sobre jugadors que pertanyen a altres equips, però va admetre que es tracta d’un gran jugador i amb gran futur. Va comentar que a Malcom, que a penes compta per a ell, li demana el mateix que a la resta, així com que vol que llueixi les seues qualitats; i pel que fa a Samuel Umtiti, absent per problemes al genoll des de fa mesos, es va lamentar de no poder fixar una data determinada per a la seua tornada.

Valverde va afirmar que no li genera frustració que el Barça no hagi tancat encara la contractació d’un 9 després que Munir se n’hagi anat al Sevilla. Quant a la possibilitat que el mexicà Carlos Vela recali al Barça, el tècnic blaugrana va dir: “És un gran jugador, ho ha demostrat en aquesta Lliga, però no parlem de jugadors que estan en altres clubs.”

tracking