SEGRE

TENIS TAULA SUPERDIVISIÓ

El Villart Logístic supera el cuer

Les de la Noguera ja encadenen tres triomfs

Anna Biscarri en un moment del partit.

Anna Biscarri en un moment del partit.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Villart Logistic CTT Balaguer va superar ahir el cuer, el Cidade de Narón (4-1), i va encadenar tres triomfs consecutius que l’allunyen de la zona perillosa de la classificació. Les de la capital de la Noguera se situen ara a la novena plaça de la taula amb 5 triomfs, dos més que el primer equip en zona de descens, el Santa Eulària.

Les del Balaguer van començar bé l’enfrontament. Natalya Prosvirnina va guanyar el primer partit contra la visitant Daniela Alexia per 3-1 (9-11, 12-10, 11-5, 12-10). Tot i així, al segon xoc, Anna Biscarri va caure per 0-3 (2-11, 6-11, 5-11) davant de Caludia Maria Canay.

Malgrat l’entrepussada, les de la Noguera es van imposar a la resta d’enfrontaments. Svetlana Bakhtina es va desfer en el tercer partit de Maria Diandra Cobelo per un clar 3-0 (11-5, 11-4, 11-4). A continuació va ser el torn del partit de dobles, en el qual la parella formada per Prosvirnina i Bakhtina es va imposar a Canay i Alèxia per 3-0 (11-4, 11-4, 11-6).

Finalment, Prosvirnina va sumar el 4-1 definitiu per a les de Balaguer superant Canay, de nou per 3-0 (11-3, 11-5, 11-9).

El Borges Grup Vall cedeix un empat amb el líder Arteal ? El Borges Grup Vall va cedir ahir un empat (3-3) a la pista del líder, l’Arteal, en un partit d’alternatives al marcador. Els gallecs van començar imposant-se en els dos primers partits. Marc Duran va cedir per 2-3 davant d’Enio Mendes, i Jordi Masip també va perdre el seu enfrontament per 0-3 amb el local Humberto Manhani. A partir de llavors, els de les Borges Blanques van encadenar tres triomfs. Oriol Monzó guanyava Moisés Álvarez per 3-1 i Marc Duran superava Humberto per 3-2. En el cinquè partit, de nou Monzó situava el Borges a un punt del triomf guanyant Mendes per un ajustat 3-2. Tanmateix, Masip va cedir a l’últim partit contra Álvarez per 0-3.

tracking