SEGRE

FUTBOL CELEBRACIONS

Miralcamp presenta el llibre en què es recullen els seus 100 anys de futbol

Un moment de la presentació del llibre, ahir a Miralcamp.

Un moment de la presentació del llibre, ahir a Miralcamp.J.G.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Casal Cultural Josep Maria Solé i Sabaté va acollir ahir la presentació del llibre CF Miralcamp, 100 anys d’història, que recull la història d’aquest club, que actualment no competeix, des dels seus inicis, coincidint amb el centenari de l’arribada del futbol a la localitat. Els autors són Josep Maria Garsaball, Miquel Romà, Xavier Soberà, Antonio i Àngel Solé, coordinats per Ton Solé.

Va ser la temporada 1918/19 quan un grup de joves es van reunir a cal Basté per organitzar-se com a club i començar a competir, tal com va explicar l’alcalde, Melcior Claramunt, durant la presentació del llibre. Al llarg dels anys l’entitat va créixer, millorant les seues instal·lacions esportives i multiplicant els seus equips, en categories com veterans, juvenil, alevins i cadets.

La temporada 2011/12 va arribar fins a Tercera Catalana, l’època més exitosa d’aquest club, que va culminar amb l’ascens a Segona Catalana com a campions de grup. També va tenir la seua època daurada als setanta, quan van jugar la fase del campionat de Catalunya amateur com a campions provincials. El llibre inclou imatges de totes les temporades, així com una relació de les juntes directives, els jugadors més destacats i anècdotes.

tracking