Nova derrota del Borges

Els homes de Manel Cazorla continuen sense aixecar el cap i ja són vuit els partits consecutius sense conèixer la victòria || Els de les Garrigues van fallar un penal a la segona part

Un jugador del Borges Blanques protegeix la pilota davant la pressió d’un del Sant Ildefons.ÁREA 11

El Borges Blanques va encaixar una nova derrota en la visita al Municipal de Sant Ildefons (2-1) i no aconsegueix sumar els tres punts des del passat 4 de novembre, al camp de la Rapitenca.

El matx va començar de la pitjor manera possible per als visitants, ja que en el minut 17 ja perdien per 2-0 davant d’un equip local que es va mostrar superior en els primers compassos del xoc.

El Sant Ildefons va sortir més concentrat al terreny de joc i en el minut 6, en una de les primeres ocasions del partit, van anotar el primer gol del duel per mitjà d’Alabau, després d’aprofitar una gran passada de Gorrea. Després de l’1-0, els locals van mantenir el control del matx i tal va ser la seua insistència que, en el minut 17, va arribar el seu segon gol. L’autor del 2-0 va ser Víctor, amb una falta directa davant de la qual res no va poder fer el meta visitant Roger.

Amb 2-0 en el marcador, el Borges va anar a poc a poc reaccionant i atansant-se amb perill als voltants de la porteria del Sant Ildefons fins que, en el 44, Riki va aconseguir retallar les distàncies en el marcador.

Amb el resultat de 2-1 es va arribar al final del primer temps.

Després del descans, el Borges va millorar ostensiblement el seu joc i va tenir prou ocasions com per aconseguir l’empat, més encara quan l’equip va disposar d’una pena màxima que va parar el porter del Sant Ildefons, Arnalot. L’ocasió desaprofitada va ser una gerra d’aigua freda per a un conjunt visitant, que es va mostrar incapaç de reaccionar i, amb aquesta derrota, descendeix a la quinzena posició amb només 18 punts.

“Hem lamentat el penal en lloc de buscar el 2-2” L’entrenador del Borges, Manel Cazorla, va declarar després de la derrota que “després del penal no hem aixecat el cap i hem lamentat l’error en comptes d’intentar anotar el gol de l’empat”. Segons Cazorla, “a la primera part hem estat malament. Després hem millorat, encara que el 2-1 no ha arribat fins al final del primer temps”. Respecte a la segona meitat, el tècnic va afirmar que “ha estat totalment nostra. Hem perdonat el penal i després de l’error no hem sabut reaccionar”. L’entrenador del Borges va assegurar, finalment, que “estic satisfet d’aquesta primera volta pel joc i insatisfet amb els resultats. Hem d’intentar no encaixar tants gols”.