SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Barça fitxa el veterà davanter Boateng

Ghanès de 31 anys, arriba cedit del Sassuolo italià i amb opció de compra

El nou jugador del FC Barcelona, Kevin-Prince Boateng.

El nou jugador del FC Barcelona, Kevin-Prince Boateng.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona va confirmar ahir l’arribada de Kevin-Prince Boateng, de 31 anys, en qualitat de cedit i fins a final de temporada, amb una opció de compra de 8 milions d’euros, per reforçar l’atac de l’equip d’Ernesto Valverde.

Boateng, jugador en propietat del Sassuolo de la Sèrie A italiana, és més aviat un centrecampista de tall ofensiu encara que últimament es mou com a davanter. Rodamón del futbol, ha militat en sis equips en els últims quatre anys.

Alemany i amb nacionalitat de Ghana, el davanter de 31 anys ha marcat quatre gols i ha fet dos assistències en el que va de curs al Sassuolo, en 13 partits a la Sèrie A, i ha marcat un altre gol a la Copa d’Itàlia.

Coneix LaLiga, després del seu pas per la UD Las Palmas la temporada 2016/17 –va marcar 10 gols i va fer 5 assistències en 28 jornades–, si bé la seua bona temporada el va portar a voler rescindir el seu contracte. Coneix la Champions, ja que va marcar un dels seus millors gols davant el Barça, en la derrota del Milan (2-3) a San Siro la temporada 2011/12, i va repetir com a golejador davant del seu actual equip en els vuitens de la campanya 2012/13. A més de Sassuolo, Las Palmas o Milan, ha passat pel Schalke 04 i l’Eintracht de Frankfurt a Alemanya, i el Genoa a Itàlia. Boateng firmarà el seu contracte avui a les 11.30 hores i a les 13.00 serà presentat.

Just abans de partir des d’Itàlia, Boateng va dir: “Estic agraït al Sassuolo i és trist anar-me’n, però el Barça és una ocasió única. No em preguntis sobre el Reial Madrid: només penso en el Barça i espero marcar un gol en el clàssic al Bernabéu.”

tracking