SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Lorenzo s'opera el canell i serà baixa en el primer test

Jorge Lorenzo.

Jorge Lorenzo.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot balear i company del lleidatà Marc Màrquez al Repsol Honda de MotoGP, Jorge Lorenzo, es perdrà els entrenaments de pretemporada al circuit de Sepang el 6 de febrer, després d’operar-se ahir en una clínica de Barcelona de la fractura de l’escafoide del canell esquerre que va patir mentre s’entrenava a Verona (Itàlia), va informar el seu equip en un comunicat.

A Jorge Lorenzo, que estarà en observació a l’hospital barceloní durant 24 hores, se li va inserir un cargol de titani per mitjà d’una tècnica “mínimament invasiva”. Després de quatre dies de repòs, el pentacampió del món començarà el treball de fisioteràpia.

La cursa de Montmeló es disputarà el 16 de juny després de confirmar-se el calendari del 2019

L’objectiu és que estigui llest per al test oficial de Qatar, del 23 al 25 de febrer. Abans Lorenzo es traslladarà a Madrid per assistir a la presentació de l’equip Repsol Honda, que se celebra demà al costat del seu company i vigent campió del món, Marc Màrquez.

D’altra banda, el calendari de grans premis de la temporada 2019 de MotoGP va ser confirmat ahir sense que presenti cap canvi respecte al que ja es coneixia. El Mundial engegarà el 10 de març a Qatar i la primera carrera a Europa serà a Jerez, amb la disputa del GP d’Espanya el 5 de maig. El 16 de juny es disputarà el GP de Catalunya i el 22 de setembre, el d’Aragó.

Com ja va succeir l’any passat, el GP de Tailàndia (6 d’octubre) donarà pas a una setmana de descans abans d’afrontar el triplet al Japó, Austràlia i Malàisia. El Mundial tancarà, com és tradició, amb el GP de València el 17 de novembre.

tracking