SEGRE

FUTBOL SUCCESSOSFUTBOL SUCCESSOS

Desapareix l'avioneta en què viatjava un futbolista

Emiliano Sala, després de fitxar pel Cardiff

Emiliano Sala, durant un partit amb el Nantes.

Emiliano Sala, durant un partit amb el Nantes.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una avioneta que es va enlairar dilluns de Nantes (França) rumb a Cardiff (Gal·les) va desaparèixer quan sobrevolava el Canal de la Mànega. Entre els tres passatgers que hi havia a l’interior es trobava el futbolista argentí Emiliano Sala, que just en aquest mercat d’hivern havia estat traspassat pel Nantes al Cardiff City de la Premier League.

Dos helicòpters i un vaixell de rescat van inspeccionar ahir les aigües que separen el Regne Unit d’Europa a la recerca d’alguna pista i avui es reprendrà la recerca. Busquen a contrarellotge l’avioneta desapareguda, un PA 46 Malibú. Fonts policials asseguren que es va perdre la pista a l’aparell dilluns a la nit a uns 20 quilòmetres al nord de l’illa de Guernsey.

El davanter de 28 anys havia de ser el gran revulsiu del Cardiff per a aquesta temporada. En la meitat del curs a la Ligue 1 va aconseguir anotar 12 gols, una xifra que va fer que el quadre gal·lès no dubtés a pagar 17 milions d’euros per aconseguir els seus serveis. El partit de Copa de França que havia d’enfrontar avui dimecres el Nantes i el modest club de Tercera divisió Entente Sannois-Saint-Gratien ha estat suspès.

Emiliano Sala, durant un partit amb el Nantes.

Emiliano Sala, durant un partit amb el Nantes.EFE

tracking