SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí oposita a la tercera plaça davant del Gernika

Vol retallar avui el desavantatge de dos victòries que tenen les biscaïnes

La jugadora del Cadí Irati Etxarri defensa davant la base del Perfumerías Avenida, María Asurmendi.

La jugadora del Cadí Irati Etxarri defensa davant la base del Perfumerías Avenida, María Asurmendi.MORGAN/LA GACETA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu continua immers en el seu particular Tourmalet en aquesta arrancada de segona volta de la Lliga Femenina. Després de visitar amb derrota la pista del Perfumerías Avenida en l’última jornada, les de Bernat Canut es mesuren de forma consecutiva a tres dels sis primers classificats de la taula, començant avui amb el Gernika a casa, seguint la setmana que ve a Girona, líder de la categoria, i tancant el pòquer de partits rebent el Gipuzkoa, de tots sens dubte el més assequible.

El quadre biscaí arriba al Palau d’Esports assentat a la tercera plaça, posició per la qual el Cadí vol licitar fort i de què ara el separen dos victòries. “És un equip que no està al nivell de Girona i Perfumerías però que compta amb una plantilla molt potent i que està participant a la Eurocup amb nota. Està clar que jugar a casa ens dóna un plus extra, però per guanyar-lo haurem de fer un gran partit de 40 minuts, perquè si tens qualsevol davallada, és un rival que et penalitza moltíssim”, va apuntar el tècnic urgellenc, que té clar com han d’afrontar el partit: “Cal jugar molt concentrats, molt intensos en defensa i corrent quan puguem.”

El matx d’avui (19.45 hores), igual que els pròxims davant de Girona i Gipuzkoa, seran, segons el seu parer, una bona pedra de toc de cara a afrontar amb les màximes garanties la Copa de la Reina, que es disputarà a Vitòria del 28 de febrer al 3 de març.

“El partit davant del Gernika, igual que la resta, seran de màxima exigència, una prova per a l’equip i una oportunitat per continuar creixent en el nostre joc”, va indicar Canut, que podrà comptar amb la totalitat de la plantilla.

tracking