L'Artesa de Segre demostra per què és líder

Escrichs va intentar evitar el primer gol però sense fortuna, malgrat la gran estirada.JOAN BOVÉ

L’Artesa de Segre va recuperar el liderat i desbanca l’anterior, l’Albi, amb un contundent 4-0 que va permetre als locals escalar fins a la primera posició a la taula. El partit, que van dominar els locals de principi a fi, ja va començar de cara per a ells amb el gol de Gandara en els primers minuts (1-0, 5’) que es van complementar amb el de Bellés per arribar al descans amb un 2-0 que va quedar curt gràcies a Escrichs. A la segona meitat, el partit va seguir amb la mateixa tònica i Gandara ho va aprofitar per anotar el seu segon gol (3-0, 60’) i, finalment, Ros va sentenciar el partit amb el quart i últim gol (4-0, 80’).