SEGRE

FUTBOL COPA DEL REI

El Barça, a buscar la remuntada

Valverde convoca tots els titulars per superar avui l’eliminatòria contra el Sevilla, que arriba amb una renda de 2-0 || El tècnic diu que tant ell com els jugadors volen passar a semifinals

Valverde dirigeix la sessió d’entrenament, ahir a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Valverde dirigeix la sessió d’entrenament, ahir a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del Barcelona, Ernesto Valverde, va convocar ahir tots els titulars per remuntar aquesta nit, al Camp Nou (21.30 hores/TV3/Gol TV/La1), el 2-0 amb el qual el Sevilla afronta a favor seu la tornada dels quarts de final de la Copa del Rei. Són baixa per lesió Samuel Umtiti, Rafinha Alcántara i Ousmane Dembélé, i es van quedar fora de la convocatòria per decisió tècnica Murillo, Samper i Denis Suárez, que ja no es va entrenar ahir atès que negocia la seua sortida a l’Arsenal (vegeu el desglossament). Valverde va assegurar ahir que, malgrat tenir un ull posat a la LaLiga i sense voler confirmar si sortirà amb l’onze inicial de gala, volen remuntar el 2-0 advers i firmar el pas a les semifinals de la Copa del Rei, aconseguint una remuntada que pugui ser “recordada”.

“Volem brindar un gran partit i ens encantaria remuntar, hi ha coses que els aficionats recorden amb el temps i tant de bo sigui això. Hi ha un factor ambiental que juga a favor del local, ells el van explotar molt bé i ara ens toca fer-ho aquí”, va expressar Valverde a la roda de premsa.

Per aquest motiu està convençut que el Camp Nou i l’afició hi ajudaran. “Crec que sí que respondrà l’estadi. El futbol està fet de grans moments i de grans partits. És un repte per a nosaltres tal com s’ha posat l’eliminatòria, no vam aconseguir un bon resultat allà. Tenim noranta minuts per capgirar-lo, si no són més, i ho hem d’intentar,” va apuntar.

“Sabem que en moments determinats, quan el partit ho requereix, fem un pas endavant i aquest és un d’aquells moments. Intentarem passar, als jugadors quan se’ls posa un repte davant el volen superar. Però ells són un bon equip i ara són al davant”, va advertir.

Igual que ell no vol prescindir de la Copa, creu que els jugadors tampoc volen fer-ho, per molt que Gerard Piqué comentés després de la derrota de l’anada que si no podien remuntar, ja intentarien guanyar-la l’any següent. “A totes les declaracions que fem es trasllueix que volem seguir, tant a les de Piqué com a les de Leo”, va apuntar, després que el 10 es mostrés dilluns ferm respecte a voler remuntar.

Sobre si hi haurà rotacions o jugarà l’onze ideal, va comentar: “Hem fet canvis, com estan fent la majoria dels equips entre Lliga i Copa, alguns més o menys. Nosaltres els hem fet a la davantera. Demà –per avui– la nostra intenció és passar, tenim una setmana llarga de partits. Però ara la prioritat és la Copa, intentarem fer un equip per passar”, va insistir.

“Sé que cada vegada que no guanyes sembla un petit fracàs o un pas cap enrere, algun l’utilitzen per posar-te un dit a l’ull. Però guanyem o perdem, el cert és que sortirà el sol i tindrem un altre partit el cap de setmana”, va reaccionar davant de la pregunta de si quedar eliminat seria un fracàs per a l’equip, vigent campió de la competició. Així mateix, va confirmar també que Dembélé també es perdrà el partit de Lliga contra el València.

tracking