SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

VÍDEO. El Manlleu acomiada el futbolista que va agredir un àrbitre lleidatà

El porter li va donar una puntada per un gol nul

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Manlleu va decidir ahir donar de baixa el porter Iván González, després que aquest agredís l’àrbitre lleidatà Gerard Creus, en els últims minuts del partit de Primera catalana contra el Sant Cugat, jugat diumenge. González va clavar una puntada de peu al col·legiat després que aquest li anul·lés un gol.

El Manlleu perdia 0-1 a casa davant del Sant Cugat quan, en l’última jugada del partit, González va pujar a rematar un córner i va marcar el gol de l’empat. Tanmateix, la diana va ser anul·lada, a l’entendre l’àrbitre que González havia rematat amb la mà, motiu pel qual li va mostrar la segona targeta groga i el va expulsar del partit, i després li va clavar una puntada de peu a la cama.

Iván González s’exposa a una sanció d’un mínim de quinze partits fins a diversos anys de suspensió

“El Manlleu lamenta i condemna l’actuació del jugador i decideix prescindir dels seus serveis de manera immediata”, va informar el club en un comunicat. “Volem ressaltar que els valors de l’AEC Manlleu estan molt allunyats de la imatge que s’ha donat.” L’entitat va demanar disculpes “al soci o aficionat que s’hagi sentit ofès” per aquest comportament.

González s’exposa a una sanció que aniria des d’un mínim de quinze partits a diversos anys de suspensió, en funció del que digui l’informe de lesions i el període de baixa que hagi d’estar-se l’àrbitre. Creus va informar ahir la delegació de la FCF a Lleida que ha presentat una denúncia davant dels Mossos. Jordi Terés, vicepresident de l’FCF i delegat a Lleida, va explicar que el col·legiat “es recupera amb normalitat” i va assenyalar que el jugador es va disculpar tot just finalitzar l’encontre. També va valorar les campanyes antiviolència, ja que “cada setmana es juguen 5.000 partits i el nivell d’incidències greus és molt petit”.

Moment de l’agressió del porter del Manlleu al col·legiat.

Moment de l’agressió del porter del Manlleu al col·legiat.

tracking