SEGRE

MOTOCICLISME COMPETICIÓ

Participació de luxe en la desena Bassella Race

La dakariana Laia Sanz, el polonès Taddy Blazusiak i Josep Garcia lideren el cartell

La prova ha tornat a superar amb escreix el miler de participants.

La prova ha tornat a superar amb escreix el miler de participants.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Bassella Race 1 arriba aquest cap de setmana a la seua cita anual amb una participació multitudinària i d’autèntic luxe, amb la presència dels millors especialistes mundials d’enduro. No faltaran a la cita figures de la talla de la barcelonina Laia Sanz, que tornarà a pujar a la moto tot just tres setmanes després d’acabar brillantment el novè Dakar consecutiu; el també barceloní Josep García, vigent campió d’Espanya d’enduro i campió del món el 2017; l’alemany Manuel Lettenbichler, el polonès Taddy Blazusiak, que atresora sis títols mundials de SuperEnduro; i el madrileny Alfredo Gómez, entre d’altres.

La Bassella Race, que arriba a la desena edició, començarà dissabte amb la disputa de la ProXtreme, una prova espectacle que s’ha limitat a cinquanta pilots, entre ells Josep Garcia, Pol Tarrés, Jonathan Barragán, Cristóbal Guerrero, Gómez, Blazusiak, Lettenbichler i els lleidatans Ramon i Jordi Quer. Abans s’hauran disputat les curses infantils, les clàssiques i la Maxitrail, i es tancarà la jornada amb un homenatge a tots els campions de la prova. Hi seran presents Aron Bernardez (2010 i 2011), Robert Kvastrom (2012), Iván Cervantes (2013), Oriol Mena (2014), Jaume Betriu (2015), Jeremy Tarroux (2016), Josep Garcia (2017) i Taddy Blazusiak i Cristóbal Guerrero, guanyadors de l’última edició Extrem i Pro, respectivament.

L’organització ha tancat inscripcions amb 1.250 pilots i homenatjarà els nou campions anteriors

Alguns d’ells aprofitaran per córrer la prova Pro de diumenge, que en les diferents categories reunirà més d’un miler de pilots. La categoria més nombrosa tornarà a ser la reservada als amateurs, amb un total de 950 pilots, que estan dividits en les categories Friends (30, 40, 50, 60, de clàssiques i dones) i els Fans, entre els quals hi haurà el quíntuple guanyador del Dakar Marc Coma, ja retirat de la competició. El SIP Sport ha hagut de tancar inscripcions a l’arribar als 1.250 pilots.

tracking