SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Ve Todibo, se'n va Denis

El Barça avança l’arribada del central francès del Tolosa, que serà presentat avui i fitxa Emerson || El gallec renova i marxa cedit a l’Arsenal

Antonella Rocuzzo i Leo Messi, ahir a la presentació del xou.

Antonella Rocuzzo i Leo Messi, ahir a la presentació del xou.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona va anunciar ahir un acord amb el Tolosa per incorporar immediatament el central francès Jean-Clair Todibo, amb qui el club blaugrana ja tenia tancada la incorporació aquest estiu que ve. També ahir, últim dia del mercat d’hivern, es va concretar la renovació de Denis Suárez, que se’n va cedit a l’Arsenal, mentre que en una altra operació a tres bandes el club va tancar el fitxatge del lateral dret brasiler Emerson, de l’At. Mineiro, que firmarà fins al 30 de juny del 2024, malgrat que en el que queda de temporada jugarà cedit al Betis. El Barça pagarà 12 milions d’euros per aquest fitxatge.

Todibo, de 19 anys, portarà el número 6, un dorsal que han lluït jugadors com l’actual responsable de Relacions Institucionals i Esportives del Barça, Guillermo Amor, a més de Xavi Hernández, Dani Alves o Denis Suárez, últim a portar-lo abans de ser cedit ahir mateix a l’Arsenal.

El Barça paga 12 milions d’euros pel lateral brasiler Emerson, que jugarà cedit al Betis

El central, que ja està a Barcelona, serà presentat aquest divendres a les instal·lacions del club. A les 11.30 firmarà el seu nou contracte a la tribuna President Suñol, a les 12.15 posarà al terreny de joc del Camp Nou i després, a les 13.00 hores, compareixerà en roda de premsa. Amb aquest acord el Barça evita que Todibo estigui inactiu els propers sis mesos, ja que el Tolosa el tenia apartat de l’equip al no voler renovar el contracte. El Barça no va voler dir quant ha pagat al club francès per aquest acord.

Pel que fa a Denis Suárez, va renovar ahir amb el Barcelona fins al final de la temporada 2020/2021, una més de les que tenia firmades, encara que jugarà cedit fins al final d’aquesta campanya a l’Arsenal de la Premier League, en una operació que inclou una clàusula de compra opcional i que els anglesos paguin la fitxa.

Denis va explicar que “he pressionat molt per anar a l’Arsenal. Per fi sóc aquí i estic molt content”. A l’Arsenal es retrobarà amb Unai Emery, a qui ja va tenir com a entrenador al Sevilla.

tracking