SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Albadalejo: "Les lligues es guanyen al maig"

El tècnic admet que han passat un gener “difícil” i insisteix a demanar “unitat”

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard Albadalejo va apel·lar a la calma després que el Lleida hagi encadenat, aquest 2019, quatre jornades sense ganes, en les quals ha sumat 2 punts de 12 de possibles i va recordar que l’equip segueix en zona de play-off. “Som al grup dels escollits i els reptes els aconseguirem amb humilitat”, va explicar. “Tenim molt bon equip, però hi ha altres bons equips. Això és la Segona B. La ciutat porta tretze anys seguits a Segona B i no sé les vegades que s’ha estat primer en aquest temps, o les vegades que s’ha estat 22 jornades seguides en play-off... Això ho hem aconseguit. Que no estem tan bé com setmanes enrere? És veritat... Que hem tingut un mes difícil? Sí... Però totes les lligues tenen fases. Però són deu mesos i això és la regularitat”, va afegir. “Això és una cursa de fons... Les lligues es guanyen al maig, no al gener. I s’ascendeix al juny”, va valorar l’entrenador que, a la compareixença d’ahir, va recordar diverses vegades els tretze anys que fa que el Lleida és a Segona B i va fer reiterades crides a la “unitat”, agraint especialment el suport de l’afició i demanant “no voler dividir el grup amb cada derrota”.

Va dir també estar “content” per com ha quedat la plantilla després de les arribades de Zotko, Óscar Santiago i Dongou, i les sortides de Leto, Almagro, Josemi, Artiles i Peeters. “Tenim jugadors molt bons en totes les posicions. Estava content amb la plantilla que hi havia fins al desembre i estic igual o més content amb la que tenim. Ara és qüestió de treballar per aconseguir objectius.”

El tècnic del Lleida recorda que la ciutat “porta tretze anys” competint a Segona B

Pel que fa a Dongou, que se suma a Juanto Ortuño i Pedro Martín, va dir que la Lliga és molt llarga i poden passar moltes coses i que “aportarà competència i ens dóna més riquesa a dalt i més variants tàctiques” i es va mostrar convençut que, malgrat que últimament no ha jugat tant com volia, a Lleida tornarà a ser protagonista. “Vaig parlar amb ell i li vaig dir que aquí creixeria amb el club”, va explicar. El Lleida rep demà el cuer, un Terol que ha fitxat sis jugadors al mercat d’hivern i del qual Albadalejo va advertir que no seria un rival fàcil. “És un dels equips que millor juguen de la categoria i la classificació no reflecteix com de bé fa les coses”, va explicar. “El seu problema és que li costa marcar gols, tot i que genera moltes ocasions. És un equip valent que acostuma a arriscar molt, però fa tres partits que no perd.”

Cano serà baixa 5 setmanes per una ruptura fibril·lar

Fernando Cano estarà cinc setmanes de baixa, com a conseqüència d’una ruptura fibril·lar al bíceps femoral de la cama esquerra, segons va explicar ahir el club a través d’un comunicat. Cano és una de les quatre baixes per lesió per rebre demà el Terol, a banda de les de Pau Torres, Marc Trilles i Alpha.

Gerard Albadalejo dóna instruccions a l’equip durant el partit contra l’Ebro, el cap de setmana passat.

Gerard Albadalejo dóna instruccions a l’equip durant el partit contra l’Ebro, el cap de setmana passat.CARLES MIRANDA

tracking